Libnet.ro
UNICEF

15:15

Radu Banciu: Calin Popescu Tariceanu a fost trimis in judecata ca urmare a unor matrapazlacuri, e putin important, pentru ca e un titlu de glorie astazi sa fii trimis in judecata (VIDEO)

B1 B1,
 Radu Banciu: Calin Popescu Tariceanu a fost trimis in judecata ca urmare a unor matrapazlacuri, e putin important, pentru ca e un titlu de glorie astazi sa fii trimis in judecata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre trimiterea in judecata a sefului Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pentru marturie mincinoasa si favorizarea. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu a fost trimis in judecata pentru marturie mincinoasa. Liderul ALDE sustine ca a aflat din mediul online despre decizia DNA (VIDEO)

UPDATE: Calin Popescu Tariceanu a declarat ca a aflat din mediul online ca DNA a trimis dosarul in judecata, dar acest fapt nu va schimba cu nimic nici proiectele in care este implicat,.

De ce a fost trimis in judecata presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Reteaua din dosarul Ferma Baneasa

Al doilea om in stat, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a fost trimis in judecata, joi, de procurorii anticoruptie pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului in dosarul Ferma Baneasa, dosarul acestuia urmand sa fie solutionat de instanta suprema.

Calin Popescu Tariceanu, trimis in judecata in dosarul retrocedarii Fermei regale Baneasa

Procurorii DNA Brasov l-au trimis joi in judecata pe seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, in dosarul retrocedarii ilegale a Padurii Snagov si a Fermei regale Baneasa. Tariceanu a reactionat, spunand ca aceasta imprejurare nu-i schimba cu nimic pozitia, proiectele de viitor si atitudinea constant critica exprimata public.

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa trimiterea sa in judecata: Nu schimba nimic!

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi ca trimiterea sa in judecata de catre DNA nu ii schimba cu nimic pozitia, proiectele de viitor si atitudinea constant critica.

Consilierul parlamentar Vasile Zosim a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta

Vasile Zosim,consilier parlamentar in cadrul Senatului - Directia Generala Control Juridic si Securitate Interna,a fost trimis in judecata de catreParchetului de pe langa Tribunalul Gorj pentru trafic de influenta.

Tariceanu, reactie dupa ce a fost trimis in judecata de DNA: De o buna bucata de vreme, ALDE si eu personal suntem demonizati la comanda de divizia de presa controlata de Presedintie

In prima sa reactie dupa ce a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, Calin Popescu Tariceanu lanseaza un atac la adresa.

UPDATE Presedintele Senatului a fost trimis in judecata. Care a fost reactia lui Tariceanu

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a fost trimis in judecata, joi, de procurorii anticoruptie pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, dosarul acestuia urmand sa fie solutionat de instanta suprema.

Presedintele nu a informat Parlamentul privind mandatul pentru Summit-ul NATO

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu sustine ca presedintele Klaus Iohannis incalca spiritul Constitutiei prin fixarea unui mandat privind Summitul NATO de la Varsovia fara consultarea Parlamentului, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Calin Popescu Tariceanu, trimis in judecata de procurorii DNA. De ce este acuzat presedintele Senatului

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost trimis in judecata de DNA pentru savarsirea infractiunilor de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Brasov il acuza pe presedintele Senatului de marturie mincinoasa si favorizarea infractorului.

Radu Banciu, dupa schimbarea celor patru ministri din cabinetul Ciolos: inca nu s-a nascut romanul care sa faca ceva pentru tara lui. Nimeni nu a adus Romaniei nici macar 25% din cat merita (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre remanierea celor patru ministri care a fost anuntata de premierul Dacian Ciolos. in toate ministerele.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2118 seconds )