Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, catre Klaus Iohannis: Nu ne intereseaza cat o lungiti cu mandatul pentru ca nu inseamna ca daca aveti un mandat lung, faceti si lucrurile cum trebuie (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, catre Klaus Iohannis: Nu ne intereseaza cat o lungiti cu mandatul pentru ca nu inseamna ca daca aveti un mandat lung, faceti si lucrurile cum trebuie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca presedintele Klaus Iohannis a declarat ca ii priveste cu amuzament pe cei care se grabesc sa-i. continuă pe B1

Ministrul Justitiei a trimis propunerea pentru functia de Procuror General catre Klaus Iohannis

Raluca Pruna, ministrul Justitiei, a transmis astazi presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a lui Augustin Lazar in functia de procuror general al Romaniei, informeaza surse din media.

Radu Banciu: Mi se pare intolerabil atacul lui Zgonea la adresa lui Dragnea pentru ca, oricum, PSD s-a cladit numai pe nemernicia unor fapte, iar Dragnea a actionat ca un PSD-ist veritabil (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu, despre un mesaj postat de Valeriu Zgonea, pe Facebook, catre Liviu Dragnea, in care ii transmite ca.

Radu Banciu: Ar fi fost normal ca Dragnea sa spuna a fost o bezmeticeala, nu am putut sa-i dau fraiele colegului lui Mihai Viteazu si conduc destinele acestui partid pana cand se mai linistesc apele, apoi plec (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu, despre condamnarea lui Liviu Dragnea la doi ani de inchisoare cu suspendare in Dosarul.

Klaus Iohannis, sfat catre presedintele PSD: Pentru sanatatea sistemului politic romanesc, Liviu Dragnea ar trebui sa se retraga

In urma deciziei de vineri in care Liviu Dragnea a fost condamnat la doi ani cu suspendare in dosarul Referendumul, presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie pe pagina sa de.

Klaus Iohannis: Ma uit cu un oarecare amuzament la aceia care, neavand teme de atac consistente, paraziteaza dezbaterea publica prezicandu-mi un final anticipat al mandatului. Eu le spun de pe acum sa nu-si faca iluzii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Timisoara, ca isi va duce proiectul de tara la bun sfarsit, precizand ca ii priveste cu amuzament pe cei care prezic un final anticipat al.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru cei care il acuza ca vorbeste putin

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Timisoara, ca din momentul preluarii mandatului de la Cotroceni a anuntat un nou proiect national si o schimbare de paradigma, spunand ca va face un.

Klaus Iohannis se dezice de Guvern: Nu e guvernul meu, a fost o solutie pana la alegerile din toamna

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni la Timisoara, in deschiderea Conferintei Diaspora in Cercetarea Stiintifica si invatamantul Superior din Romania, ca.

Klaus Iohannis: Sunt lucruri care ma nemultumesc la acest Guvern, dar nu toate se rezolva pe scena publica. Nu e guvernul meu

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Timisoara, ca exista unele lucruri care il nemultumesc la actualul Guvern, insa a precizat cu nu toate lucrurile de acest fel se resolva in.

Cum isi motiveaza Klaus Iohannis numeroasele deplasari in strainatate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Timisoara, ca desi unii au spus despre el ca a calatorit prea mult in strainatate, prin deplasarile sale externe a consolidat parteneriate, au fost.

Presedintele Klaus Iohannis, la Timisoara: Acesta sunt eu vorbesc mai putin si imi pasa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut un discurs la Timisoara, cu ocazia deschiderii conferintei Diaspora in Cercetarea Stiintifica si invatamantul Superior din Romania Diaspora si prietenii sai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )