Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Eu cred ca Tudose asta cand a vazut prima data un card bancar a incercat sa il manance (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Eu cred ca Tudose asta cand a vazut prima data un card bancar a incercat sa il manance (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunea Lumea lui Banciu informatia conform careia premierul Mihai Tudose detine un cont bancar de 100. 000 de lei pe care a uitat sa il treaca in toate. continuă pe B1

Radu Banciu: Dragnea spune ca Romania e foarte aproape sa aiba politie politica. Politia politica ar fi cei din Piata, noi, cei care-l injuram la TV, nu Tudose, nu Dragnea, nu Tariceanu (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu cele mai recente declaratii ale lui Liviu Dragnea. Dragnea sustine ca persoanele care au criticat propunerile.

Radu Banciu, despre decizia guvernului privind acciza pe apa: Va fi practic pe aceeasi etajera cu alcoolul, cu tigarile si cu alte vicii (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu decizia guvernului de a introduce o acciza pentru apa care va duce la scumpirea acestor produse. Guvenul Tudose in plina.

Radu Banciu, despre gafa din logo-ul pentru Centenar: Suntem o tara de stupizi (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre gafa din logo-ul selectat pentru Centenarul Marii Unirii si anume plasarea gresita a culorilor nationale pe cifra 1 din.

A venit vremea sa mai dai o tura pe la puscarie! Radu Banciu, atac la Dumitru Dragomir: Macar pentru prostie si tot esti vinovat (VIDEO)

Radu Banciu a lansat un atac extrem de dur la adresa fostului presedintele al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu. Acest atac a venit in.

Radu Banciu, dupa Monaco 6-1 Marseille: Am dormit in debara, am avut cosmaruri ca lucram la DIGI (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Unspe Metri umilinta suferita de Olympique Marseille in campionatul Frantei in meciul pierdut 6-1 in deplasarea de la AS.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )