Libnet.ro
UNICEF

07:45

Radu Banciu: Cum sa te cheme si Gigel, si Stirbu, si sa mai fii si analfabet?

B1 B1,
Radu Banciu: Cum sa te cheme si Gigel, si Stirbu, si sa mai fii si analfabet?

JurnalistulRadu Banciu a comentat, vineri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii. PNListii tocmai si-au dat acordul pentru. continuă pe B1

Gigel Stirbu, propunerea oficiala a PNL la Ministerul Culturii.

PNL a decis, joi seara, sa-l propuna pe deputatul Gigel Stirbu pentru preluarea portofoliului la Ministerul Culturii, ramas vacant dupa demisia lui Daniel Barbu, conform B1. Citeste si: Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a demisionat In PNL, s-au vehiculat inca de ieri numele deputatilor Gigel Stirbu seful comisiei de cultura) si Vlad Nistor dar si al lui Radu Boroianu, secretar de stat in Ministerul Culturii. Demisia lui Barbu a venit ca urmare a unor declaratii facute de Barbu cu .

Plesu, despre posibila numire a lui Gigel Stirbu la Cultura: Un Gigel in plus nu mai conteaza

Filosoful Andrei Plesu a fost intrebat vineri ce parere are despre eventuala numire a lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii, el declarand ca nu il cunoaste, nu a auzit niciodata de acesta si ca un Gigel in plus nu mai conteaza.

Andrei Plesu, despre eventuala numire a lui Gigel Stirbu la Cultura: Un Gigel in plus nu mai conteaza

Filosoful Andrei Plesu a fost intrebat vineri ce parere are despre eventuala numire a lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii, el declarand ca nu il cunoaste, nu a auzit niciodata de acesta si ca un Gigel in plus nu mai conteaza, transmite Mediafax.

Gigel Stirbu, cotat in PNL cu cele mai multe sanse la Ministerul Culturii. Se asteapta demisia lui Daniel Barbu / Vlad Nistor si Ben-Oni Ardelean, de asemenea in carti

Presedintele Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, Gigel-Sorinel Stirbu, este cotat cu cele mai multe sanse in cadrul PNL pentru a prelua mandatul de ministru al Culturii, fiind asteptata demisia din functie a actualului ministru Daniel Barbu, au declarat pentru Mediafax surse din PNL. Potrivit unor surse HotNews. ro, alte nume vehiculate sunt cele ale deputatului Vlad Nistor si al senatorului Ben-Oni Ardelean. Vezi in articol cine este Gigel Stirbu.

Gigel Stirbu, propus ministru al Culturii, raspunde la criticile lui Plesu: Sunt mandru si multumesc parintilor de numele care mi l-au dat

Deputatul Gigel Stirbu, propus de PNL pentru portofoliul Culturii, a fost solicitat, vineri, sa comenteze declaratia scriitorului Andrei Pleusu la adresa sa, care spusese ca inca un Gigel nu mai conteaza, el raspunzand ca este mandru si le multumeste parintilor pentru numele care mi l-au dat, scrie Mediafax.

Gigel Stirbu, propus ministru al Culturii, ii raspunde lui Plesu: Sunt mandru si multumesc parintilor de numele care mi l-au dat

Deputatul Gigel Stirbu, propus de PNL pentru portofoliul Culturii, a fost solicitat, vineri, sa comenteze declaratia scriitorului Andrei Plesu la adresa sa, care spusese ca inca un Gigel nu mai conteaza, el raspunzand ca este mandru si le multumeste parintilor pentru numele care mi l-au dat, scrie Mediafax.

Gigel Stirbu, ii raspunde lui Plesu printr-o greseala: Sunt mandru de numele CARE parintii mi l-au dat

Deputatul Gigel Stirbu, propus de PNL pentru portofoliul Culturii, a fost solicitat, potrivit Mediafax, sa comenteze declaratia scriitorului Andrei Pleusu la adresa sa, privind faptul ca inca un Gigel nu mai conteaza, el raspunzand ca este.

Cine este Gigel Stirbu, propunerea PNL la ministerul Culturii.

Deputatul Gigel Stirbu este propunerea oficiala a Partidului National Liberal pentru functia de ministru al Culturii, dupa demisia lui Daniel Barbu. Liberalul Gigel Stirbu este in prezent presedintele Comisiei de cultura din Camera Deputatilor. In CV-ul postat pe site-ul Camerei Deputatilor, Stirbu a trecut Facultatea de Teologie din Craiova -1998, Ecole Nationale Dadministration, Paris, 2006 - Institutul National de Administratie, 2006 - Master in Drept Social Roman si European, 2008 - .

Gigel Stirbu, propus de PNL ministru al Culturii, isi retrage proiectul de lege care ar favoriza plagiatorii

Gigel Stirbu, propunerea PNL pentru functia de Ministru al Culturii in locul lui Daniel Barbu, a anuntat dupa ce a fost facuta publica nominalizarea sa ca in aceasta dimineata a depus la Senat solicitarea de a fi retrasa una dintre initiativele sale legislative. Este vorba despre propunerea de modificare a legii privind drepturile de autor care prevede, printre altele, ca este permisa includerea accidentala a unei lucrari sau a unui alt obiect protejat in alt material. Avocatul Robert Bucur, fost director general ORDA, a declarat pentru HotNews. ro ca plagiatorii vor zburda liberi in tara asta daca se aplica aceasta prevedere. Gigel Stirbu a declarat in noiembrie ca nici gand nu a avut legiuitorul sa se refere la plagiate, iar astazi a anuntat ca isi retrage initiativa pentru a va demonstra ca nu am ganduri ascunse si pentru a va documenta ca cei care au comentat pe baza acestei initiative legislative.

Gigel Stirbu, propunerea PNL pentru Cultura: Nu consider ca trebuie sa fiu detinatorul a doua premii Nobel pentru a fi ministrul Culturii

Biroul Permanent al PNL a votat vineri nominalizarea deputatului PNL Gigel Stirbu pentru a ocupa postul de ministru al Culturii in locul lui Daniel Barbu. Prima masura luata de Gigel Stirbu dupa propunerea liberalilor este retragerea unei propuneri legislative care permite plagiatul pe alocuri.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )