Libnet.ro
UNICEF

06:45

Radu Banciu: Daca Gica Popescu nu era sluga lui Giovanni Becali, era un nimeni, un taran cu patru clase

B1 B1,
Radu Banciu: Daca Gica Popescu nu era sluga lui Giovanni Becali, era un nimeni, un taran cu patru clase

Jurnalistul Radu Banciu a declarat joi seara ca Gica Popescu este in momentul de fata cel mai cunoscut fotbalist de pe mapamond care e la parnaie, precizand ca acesta era un taran cu patru clase care s-a. continuă pe B1

Condamnarea lui Gica Popescu, fost capitan la Barcelona, face inconjurul lumii.

Presa internationala nu a trecut neobservata condamnarea fostului capitan al Barcelonei, Gica Popescu. Unele dintre articole au strans sute de comentarii, multe dintre ele ale fanilor catalani din intreaga lume. Dupa cum era de asteptat, presa spaniola a fost cea mai activa, publicatii precum El Mundo Deportivo, El Periodico de Catalunya, As sau Marca, scriind fiecare despre arestarea internationalului roman. Popescu, fostul jucator al Barcei, condamnat penru frauda fiscala, anunta As, in .

Politicienii sustin gratierea lui Gica Popescu.

Politicienii Crin Antonescu si Valeriu Zgonea au anuntat ca vor semna petitia catre seful statului, Traian Basescu, privind acordarea gratierii individuale pentru Gica Popescu. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a aratat ca Gica Popescu este un om care a facut foarte mult bine Romaniei si cu care romanii s-au laudat. Este de o suta de ori mai cunoscut decat orice politician din Romania. Despre Gica Popescu, daca te duci din Turcia pana in Barcelona sau pana in nordul Europei, .

Dosarul Transferurilor. Prietenii lui Gica Popescu vor sa ceara gratierea in cazul ...

Daca Cristi Borcea si Gigi Netoiu au anuntat deja ca vor cere Instantei Supreme anularea pedepselor, potrivit unor noi informatii, Gica Popescu ar putea cere gratierea, informeaza B1TV. Pana acolo mai e insa cale lunga, deoarece fostul tricolor trebuie sa astepte motivarea deciziei de condamnare. Oficialii de la Dunarea Calafat, prima echipa din cariera lui Gica Popescu, vor sa depuna un memoriu la Presedintie, pentru gratierea fostului capital al nationalei, care a fost condamnat definitiv .

Valeriu Zgonea: As semna o petitie de gratiere pentru Gica Popescu (VIDEO)

Presedintele CamereiDeputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, ca daca va fi nevoie, va semna o eventuala petitie de gratiere a lui GicaPopescu. Gica Popescu este prietenul meu, am jucat fotbal.

VIDEO Un detinut vorbeste despre cum au petrecut Gica Popescu, MM Stoica, Jean Padureanu si George Copos primele ore in celula. Erau terminati

Un fost detinut care se elibera din Penitenciarul Rahova a stat cateva ore alaturi de proaspetii intrati Gica Popescu, MM Stoica, Jean Padureanu si George Copos. Omul povesteste ca MM Stoica si Gica Popescu erau terminati. Popescu ar fi tipat catre grupul sau sa fie lasati in pace ca nu le arde de noi. Detinutul a afirmat ca oamenii de fotbal vor sta in aceeasi celula, cea renovata de Gigi Becali, insa asta nu ii va scapa sa fie mancati de plosnite si gandaci.

Crin Antonescu sustine gratierea lui Gica Popescu: Trebuie sa ne pretuim simbolurile nationale

Presedintele PNL, Crin Antonescu, afirma ca este de acord cu gratierea lui Gica Popescu si se alatura demersului initiat de presedintele clubului Dunarea Calafat, primul club la care a evolutat Gica Popescu,.

Crin Antonescu sustine gratierea lui Gica Popescu: A fost un adevarat ambasador al Romaniei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, cere gratierea fostului mare fotbalist Gica Popescu, condamnat la peste trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Antonescu a argumentat ca Gica Popescu a fost un adevarat ambasador al Romaniei, facand apreciat numele tarii noastre, acolo unde politicul nu reusea.

Ponta, Antonescu si Zgonea sustin gratierea lui Gica Popescu.

Politicienii Victor Ponta, Crin Antonescu si Valeriu Zgonea au anuntat ca vor semna petitia catre seful statului, Traian Basescu, privind acordarea gratierii individuale pentru Gica Popescu. Premierul Romaniei, Victor Ponta, a declarat joi, in exclusivitate pentru Gandul, ca, in calitate de simplu cetatean, sustine cererea de gratiere a lui Gica Popescu. In calitate de sef al Executivului insa, Victor Ponta a afirmat ca nu se poate pronunta. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu .

Un senator buzoian cere gratiere pentru Gica Popescu. A lansat o petitie online, pentru eliberarea Baciului

Parlamentarii se solidarizeaza si ei cu fostul fotbalist Gica Popescu, condamnat la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor. Senatorul UNPR de Buzau, Constantin Popa, a initiat petitia online Gratiere pentru Gica Popescu, astfel ca semnaturile stranse sa se adauge la lista de argumente menite sa-l elibereze pe fostul mare fotbalist.

VIDEO INTERVIU Ce spune Catalin Tolontan despre o eventuala gratiere a lui Gica Popescu

Jurnalistul Catalin Tolontan, redactor sef la Gazeta Sporturilor, cotidian care a inceput in urma cu mai bine de sapte ani anchetele pe tema transferurilor din fotbal, a discutat cu cititorii Hotnews. ro despre o eventuala gratiere a lui Gica Popescu. Cred ca fie actualul presedinte, Traian Basescu, fie urmatorul presedinte va fi tentat sa il gratieze pe Gica Popescu, a afirmat Catalin Tolontan in cadrul interviului video. In ceea ce priveste verdictul din Dosarul Transferurilor, jurnalistul considera ca acesta functioneaza ca o supapa sociala. Intra in articol pentru a urmari interviul.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2695 seconds )