Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radu Banciu: Le dau 9 luni Andreei Marin si turcului. Cum sa treci de la Banica la un neica nimeni (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Le dau 9 luni Andreei Marin si turcului. Cum sa treci de la Banica la un neica nimeni (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat miercuri seara relatia pe care Andreea Marin o are cu turcul Tuncay Ozturk, apreciind ca cei doi nu vor fi impreuna mai mult de 9 luni, desi tocmai s-au logodit. Daca mi. continuă pe B1

Radu Banciu: Le dau 9 luni Andreei Marin si turcului. Cum sa treci de la Banica la un neica nimeni

Jurnalistul Radu Banciu a comentat miercuri seara relatia pe care Andreea Marin o are cu turcul Tuncay Ozturk, apreciind ca cei doi nu vor fi impreuna mai mult de 9 luni, desi tocmai s-au logodit. Daca mi.

Radu Banciu: Sunt convins ca Dan Diaconescu ii uraste pe romani mai mult decat orice pe lumea asta

Jurnalistul Radu Banciu sustine ca patronul OTV, Dan Diaconescu, ii uraste pe romani, desi incearca sa arate contrariul prin actiunile sale. Sunt convins ca Dan Diaconescu ii uraste pe romani mai.

Radu Banciu: Oprescu, acest Ceausescu de rang mai nou, vrea sa uneasca Bucurestiul de Dunare, de parca toate problemele ar fi rezolvate

Jurnalistul Radu Banciu a criticat optiunea primarului Sorin Oprescu de a lega Bucurestiul de Dunare, aratand ca acest proiect este de o inutilitate infioratoare. Sorin Oprescu, acest Ceausescu de rang mai.

Radu Banciu: Tot PSD-ul il sapa pe Antonescu. S-a dus Dragnea cu o zi inainte la Cluj sa ii pregateasca fluieraturile

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit duminica seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, despre incercarile tot mai intense ale PSD-ului de a se debarasa de Crin Antonescu. Toti i-au dat-o lui a lu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )