Libnet.ro
UNICEF

11:45

Prima marturie de la locul tragediei aviatice din Constanta. Se auzeau glasuri de oameni care strigau: Salvati-ne, inghetam!

Antena3 Antena3,
Prima marturie de la locul tragediei aviatice din Constanta. Se auzeau glasuri de oameni care strigau: Salvati-ne, inghetam!

Un martor al accidentului aviatic petrecut in Constanta a povestit, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, cum a decurs operatiunea de salvare. La 16. 10, stateam pe terasa si am vazut elicopterul care cobora destul. continuă pe Antena3

Prima marturie de la locul tragediei aviatice din Constanta. Se auzeau glasuri de oameni care strigau: Salvati-ne, ca inghetam!

Un martor al accidentului aviatic petrecut in Constanta a povestit, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, cum a decurs operatiunea de salvare. Omul a povestit ca, la cateva minute dupa prabusire, resturile aparatului.

Selfie la locul tragediei: Mai multi oameni se fotografiaza in fata cafenelei in care se afla ostaticii din Sydney (FOTO)

Mania selfie-urilor, se manifesta chiar daca in jur se intampla o adevarata tragedie. O demonstreaza multimea de oameni din Sydney care isi fac selfie-uri si rad in fata cafenelei unde au fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )