Libnet.ro
UNICEF

00:07

inca doua victime ale accidentului aviatic din Constanta, aduse la mal

B1 B1,
inca doua victime ale accidentului aviatic din Constanta, aduse la mal

Inca doua victime ale prabusirii elicopteruluiSMURD in lacul Siutghiol dinMamaia au fost aduse la mal, relateazaB1 TV. Este vorba de un barbat caruia i se acorda primul ajutor. Acesta este. continuă pe B1

Martor al accidentului aviatic din Constanta: Victimele au strigat dupa ajutor. Au murit cu zile din cauza sistemului

Un martor al accidentului aviatic din Mamaia, judetulConstanta, a declarat pentru B1 TV, ca victimele au iesit la suprafata si au strigat dupa ajutor, insa echipajele de salvare au venit mult prea.

Martor al accidentului aviatic din Constanta: Victimele au strigat dupa ajutor vreo 20 de minute dupa care nu s-au mai auzit (VIDEO)

Un martor al accidentului aviatic din Mamaia, judetulConstanta, a declarat pentru B1 TV, ca victimele au iesit la suprafata si au strigat dupa ajutor, insa echipajele de salvare au venit mult prea.

Radu Stroe, audiat in calitate de martor la Parchetul iCCJ, in dosarul accidentului aviatic din Apuseni

Fostul ministru al Afacerilor Interne Radu Stroe a fost audiat la Parchetul instantei supreme in dosarul accidentului aerian din muntii Apuseni. Este vorba despre accidentul despre care, inainte de a demisiona,.

Fostul ministrul MAI, Radu Stroe, audiat in dosarul accidentului aviatic din Apuseni

Fostul ministru al Afacerilor Interne Radu Stroe a venit, vineri, la Parchetul instantei supreme, pentru a fi audiat in legatura cu accidentul aerian din muntii Apuseni, despre care, inainte de a demisiona, spunea.

Gabriel Oprea, la locul accidentului aviatic: Cautam carlinga unde s-ar afla celelalte trei victime (VIDEO)

Minsitrul de Interne, GabrielOprea a ajuns, luni seara, la locul accidentului aviatic dinConstanta, unde trei persoane sunt date disparute dupa prabusirea unui elicopter SMURD in.

Prima marturie de la locul tragediei aviatice din Constanta. Se auzeau glasuri de oameni care strigau: Salvati-ne, ca inghetam!

Un martor al accidentului aviatic petrecut in Constanta a povestit, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, cum a decurs operatiunea de salvare. Omul a povestit ca, la cateva minute dupa prabusire, resturile aparatului.

Prima marturie de la locul tragediei aviatice din Constanta. Se auzeau glasuri de oameni care strigau: Salvati-ne, inghetam!

Un martor al accidentului aviatic petrecut in Constanta a povestit, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, cum a decurs operatiunea de salvare. La 16. 10, stateam pe terasa si am vazut elicopterul care cobora destul.

Radu Banciu, despre accidentul aviatic din Constanta: Tot ce zboara in aceasta tara este totalmente nesigur (VIDEO)

RaduBanciu a vorbit, luni seara, in emisiunea Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, despre prabusirea elicopteruluiSMURD in laculSiutghiol dinMamaia,.

Un elicopter cu echipe de salvatori din Bucuresti se indreapta spre locul prabusirii elicopterului SMURD

Un elicopter cu echipe de salvatori din Bucuresti se indreapta spre locul accidentului aviatic din judetul Constanta, vicepremierul Gabriel Oprea solicitand, totodata, interventia de urgenta a scafandrilor.

Frigul de afara a facut doua victime la Galati

Este vorba despre doi barbati, unul de 44 de ani, din galati, si un altul, de 60 de ani, din localitatea Poiana. Ambii barbati au ajuns la Urgente cu degeraturi.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )