Libnet.ro
UNICEF

08:30

Radu Stroe, audiat in calitate de martor la Parchetul iCCJ, in dosarul accidentului aviatic din Apuseni

B1 B1,
Radu Stroe, audiat in calitate de martor la Parchetul iCCJ, in dosarul accidentului aviatic din Apuseni

Fostul ministru al Afacerilor Interne Radu Stroe a fost audiat la Parchetul instantei supreme in dosarul accidentului aerian din muntii Apuseni. Este vorba despre accidentul despre care, inainte de a demisiona,. continuă pe B1

Fostul ministru Radu Stroe, audiat in cazul tragediei din Muntii Apuseni

Fostul ministru al Internelor, Radu Stroe, a fost chemat vineri pentru audieri, in calitate de martor, in cazul avionului cu medici prabusit in Muntii Apuseni in urma cu aproape un an. Si Ramona Manescu, fostul ministru al Transporturilor, este asteptata sa dea declaratii la Parchetul General.

Radu Stroe, audiat la Parchetul General in dosarul accidentului din Apuseni

Radu Stroe, fost ministru al MAI, este audiat la Parchetul General, la Sectia Militara, in dosarul accidentului din Muntii Apuseni in urma caruia pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion au murit, potrivit postului Relitatea TV.

VIDEO. UPDATE. Radu Stroe, audiat la Parchet in dosarul accidentului aerian din Apuseni. Urmeaza seful STS, Marcel Opris

Radu Stroe, fostul ministru al Afacerilor Interne, a venit, vineri, la Parchetul General pentru a fi audiat in legatura cu accidentul aerian din muntii Apuseni, despre care, inainte de a demisiona, spunea ca ii pare rau ca s-a intamplat in timpul mandatului sau. Stroe a ajuns la Parchet in jurul orei 12. Stroe a demisionat de la sefia Ministerului Afacerilor Interne in 23 ianuarie, la trei zile dupa accidentul in care au murit pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion.

Radu Stroe, audiat la Parchet in dosarul accidentului aerian din Apuseni. Urmeaza seful STS, Marcel Opris

Radu Stroe, fostul ministru al Afacerilor Interne a venit, vineri, la Parchetul General pentru a fi audiat in legatura cu accidentul aerian din muntii Apuseni, despre care, inainte de a demisiona, spunea ca ii pare rau ca s-a intamplat in timpul mandatului sau. Stroe a ajuns la Parchet in jurul orei 12. Stroe a demisionat de la sefia Ministerului Afacerilor Interne in 23 ianuarie, la trei zile dupa accidentul in care au murit pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion.

Fostul ministrul MAI, Radu Stroe, audiat in dosarul accidentului aviatic din Apuseni

Fostul ministru al Afacerilor Interne Radu Stroe a venit, vineri, la Parchetul instantei supreme, pentru a fi audiat in legatura cu accidentul aerian din muntii Apuseni, despre care, inainte de a demisiona, spunea.

Dosarul accidentului din Apuseni. Ramona Manescu si Radu Stroe, chemati la audieri la Parchetul General

Fostii ministri Ramona Manescu si Radu Stroe au fost citati, marti, la Parchetul ICCJ pentru a da declaratii in dosarul privind accidentul aviatic din muntii Apuseni, informeaza Mediafax.

Dosarul accidentului din Apuseni: fostii ministri Ramona Manescu si Radu Stroe, la audieri

Fostii ministri Ramona Manescu si Radu Stroe au fost citati, marti, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru a da declaratii in dosarul privind accidentul aviatic din muntii Apuseni. Audierea lor a fost insa amanata, intrucat ei nu s-au.

Fostii ministri Ramona Manescu si Radu Stroe, reprogramati pentru audierea in dosarul accidentului aviatic din Apuseni

Fostii ministri Ramona Manescu si Radu Stroe au fost citati, marti, la Parchetul General pentru a da declaratii in dosarul privind accidentul aviatic din muntii Apuseni, dar audierea lor a fost amanata pentru o data ulterioara, intrucat acestia nu s-au putut prezenta. in urma acelui accident, pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion au murit.

Dosarul tragediei din Apuseni: Ramona Manescu si Radu Stroe, audiati la Parchet

Fostul ministru al Transporturilor, Ramona Manescu, si fostul ministru de Interne, Radu Stroe, sunt citati in dosarul accidentului aviatic din Apuseni in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta.

Liviu Dragnea va fi audiat pe 5 februarie in dosarul referendumului

Liviu Dragnea va fi audiat pe 5 februarie in dosarul referendumului. Tot atunci s-ar putea da si un verdict in acest proces. Presedintele executiv al PSD este acuzat ca si-ar fi folosit influenta pentru a obtine.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )