Libnet.ro
UNICEF

05:15

Radu Banciu, despre Alina Gorghiu si Gabriela Firea: Daca publicul nu era naiv nu mai caraiati in politica (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre Alina Gorghiu si Gabriela Firea: Daca publicul nu era naiv nu mai caraiati in politica (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, marti seara, in emisiunea Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, caAlina Gorghiu siGabriela Firea se afla in politica datorita faptului ca publicul este. continuă pe B1

Radu Banciu, despre Revolutia din 1989: Justitie pentru noi este cam mult, nu meritam asa ceva (VIDEO)

RaduBanciu a vorbit, luni, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre caderea comunismului si Revolutia din anul 1989. 25 ani de la caderea comunismului. O sarbatoare pe care o tot tinem in.

Alina Gorghiu si PNL, criticati pentru apropierea de Antena 3: Daca ceva ii va termina repede pe liberali, aia va fi prietenia nedisimulata cu Antena 3

Vechiu PNL si presedintele sau au primit critici dure din partea fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu, dupa ce Alina Gorghiu a a ales sa ofere primul sau interviu in calitate de lider al PNL la.

Alina Gorghiu acuza PSD-ul de ipocrizie si demagogie

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a acuzat, miercuri, PSD-ul de ipocrizie si demagogie, dupa ce social-democratii au afirmat ca opozitia intarzie aplicarea legii bugetului de stat pe anul 2015, transmite.

Alina Gorghiu, intransigenta cu Victor Ponta: Am trei lucruri sa-i transmit premierului

Alina Gorghiu il acuza premierul Ponta ca a intarziat deliberat alcatuirea bugetului si face aluzii la vacanta acestuia in Dubai. intr-un mesaj publicat pe Facebook, noua sefa a PNL, scrie ca Ponta vrea sa.

Noul presedinte al PNL, Alina Gorghiu, la Dincolo de Stiri. Suntem partidul care, pentru prima data, a reusit sa dea presedintele Romaniei

Noul presedinte al PNL, Alina Gorghiu a declarat, in cadrul emisiunii Dincolo de Stiri de la Antena 3, ca obtinerea presedintiei PNL reprezinta o onoare si o sansa pe care si-a dorit-o foarte.

Alina Gorghiu: in PNL exista un premier desemnat - Catalin Predoiu

Presedinta PNL, Alina Gorghiu, a respins, sambata, ideea ca PNL l-ar propune pe Traian Basescu drept premier. Ea a precizat ca prim-ministrul desemnat al liberalilor este Catalin Predoiu.

Alina Gorghiu, la Antena 3: Alegerea mea la sefia PNL nu a fost un aranjament. Partidul meu a invatat din victoria din 16 noiembrie un mesaj - nevoia de resetare, de un om tanar cu un discurs proaspat

Co-presedintele Partidului National Liberal Alina Gorghiu a declarat sambata seara, invitata la Antena 3, ca alegerea sa la sefia formatiunii nu a fost un aranjament, precum au acuzat unii jurnalisti, ci un rezultat natural al faptului ca liberalii au invatat nu doar din infrangeri, ci si din victoria castigata in alegerile din 16 noiembrie, iar lectia a fost nevoia de resetare, nevoia aducerii in frunte a unui om tanar, cu un discurs proaspat.

Vasile Blaga: Am stabilit cu Alina Gorghiu convocarea pentru 5 ianuarie a comisiei de unificare

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat ca a stabilit cu Alina Gorghiu convocarea pentru 5 ianuarie a comisiei de unificare, pentru a incepe stabilirea criteriilor dupa care sa se faca unificarea de jos in sus.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis a plantat-o pe Alina Gorghiu in fata stranepotilor vii ai lui Ionel Bratianu

In contextul sustinerii Alinei Gorghiu pentru sefia PNL de catre Klaus Iohannis, jurnalistul Ion Cristoiu, intr-un articol pe blogul sau, sustine ca Iohannis a plantat-o pe Alina Gorghiu in fata stranepotilo.

Radu Banciu: Marja de manevra a lui Iohannis, extrem de limitata, mai ales ca in jur pute a coruptie

Cand vii presedinte intr-o tara ca Romania esti legat aproape de maini si de picioare, sustine jurnalistul Radu Banciu, comentand preluarea mandatului de presedinte al lui Klaus Iohannis. Potrivit lui.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )