Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre cazul lui Sebastian Ghita: Cred ca ar putea fi si subiect de Bacalaureat, la un moment dat. De exemplu, la Baltagul l-ai putea asocia foarte usor(VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre cazul lui Sebastian Ghita: Cred ca ar putea fi si subiect de Bacalaureat, la un moment dat. De exemplu, la Baltagul l-ai putea asocia foarte usor(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul lui Sebastian Ghita, in contextul in care, potrivit unor surse, este doar o chestiune de timp. continuă pe B1

Autoritatile, pe urmele lui Sebastian Ghita. Surse: Este o chestiune de timp pana cand fostul deputat va fi prins. Sotia sa este sigura ca acesta este bine

Noi date in cazul lui Sebastian Ghita. Potrivit unor surse citate de B1 TV, ar fi o chestiune de timp pana cand fostul deputat va fi prins. Conform surselor citate, sotia lui Ghita a dat.

Scandal monstru intre Radu BANCIU si Traian BASESCU: DNA i-a pus toate neamurile cu botul pe labe / Constiinta Nationala s-a transformat! (FOTO, VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia Curtii Constitutionale care a sesizat un conflict juridic de natura constitutionala intre DNA si Guvern.

Sefa MAI, Carmen Dan, despre dosarul fostului deputat fugar Sebastian Ghita: Cautarea lui nu a fost abandonata

Sefa Ministerului Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, luni, ca fostul deputat fugar Sebastian Ghita este, in continuare cautat de autoritati, acest proces nefiind abandonat sau tergiversat.

Radu Banciu: DNA si-a demonstrat in momentul de fata ineficienta, dar asta nu inseamna ca borfasii natiunii, mai numerosi decat incompetentii de la DNA, dintr-o data sunt vazuti cu alti ochi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia magistratilor Curtii Constitutionale care au stabilit ca exista un conflict juridic de natura.

Bogdan Padiu, seful Teamnet si apropiat al lui Sebastian Ghita, adus la DNA Ploiesti. Surse: Ghita le-ar fi cerut sefilor de firme pe care el le controla in realitate sa faca plati catre demnitari in schimbul primirii de contracte pe IT

Omul de afaceri Bogdan Padiu, apropiat al lui Sebastian Ghita, a fost adus la DNA Ploiesti luni la pranz in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie. Bogdan Padiu conduce grupul de firme Teamnet, fondat de Sebastian Ghita. Teamnet este cunoscuta pentru sutele de contracte cu statul castigate in domeniul IT in ultimii ani. Tot azi, la DNA Ploiesti a fost adus si Cristian Anastasescu, cumnatul lui Ghita. 26: Potrivit unor surse citate de ZiarulIncomod. ro, Sebastian Ghita controla in realitate societatile detinute in acte de Anastasescu si de Padiu, dar si de alte persoane, si le-ar fi solicitat acestora sa plateasca 50 milioane de euro unor demnitari in schimbul atribuirii unor contracte pe bani publici in domeniul IT.

DNA il acuza pe Sebastian Ghita ca a luat spagi de pana la 10 milioane de euro pentru contracte cu statul / Ghita ar fi pacalit Banca Mondiala sa intre actionar in grupul Teamnet, pe care el il controla prin interpusi

Fostul deputat Sebastian Ghita este urmarit penal pentru patru infractiuni de trafic de influenta, trei infractiuni de spalare a banilor in forma continuata si constituirea unui grup infractional organizat, in noul dosar penal instrumentat de procurorii DNA Ploiesti. Procurorii anitcoruptie vor propune totodata instantei emiterea unui nou mandat de arestare in lipsa pe numele lui Sebastian Ghita, disparut din decembrie si dat in urmarire de autoritati.

Sebastian Ghita si apropiatii, dosar grav de coruptie: ar fi strans 50 de milioane de lei, mita pentru ministri si functionari

Fostul de deputat Sebastian Ghita este vizat de o noua ancheta a procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie. Cristian Anastasescu, cumnatul lui Sebastian Ghita, si Bogdan Padiu, directorul Grupului Teamnet, au fost adusi luni, 27 februarie, la DNA Ploiesti si au fost audiati intr-un dosar de mita, cu o paguba calculata la 50 de milioane de lei.

Cumnatul lui Sebastian Ghita, adus la DNA Ploiesti. Surse: Ghita a cerut 50 milioane euro pentru a da spaga in ministere

Cristian Anastasescu, cumnatul lui Sebastian Ghita, a fost adus sub escorta la sediul DNA Ploiesti. El este anchetat intr-un dosar nou de coruptie ce implica firmele fugarului Ghita.

Radu Banciu, dupa ce Primaria Capitalei a anuntat concurs public pentru un logo: Gabi Firea nu a facut nimic concret pentru Bucuresti (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu decizia Primariei Capitalei de a lansa un concurs public pentru realizarea unui nou logo al Bucurestiului. Primaria Capitelei.

Procurorii cer arestarea in lipsa a lui Sebastian Ghita. Cumnatul fostului deputat, Cristian Anastasescu, si directorul Grupului TEAMNET, Bogdan Padiu, retinuti dupa sapte ore de declaratii la DNA

Cumnatul lui Sebastian Ghita, Cristian Anastasescu, si directorul Grupului TEAMNET, Bogdan Padiu, au fost retinuti, luni seara, de procurorii DNA Ploiesti. Acestia au fost audiati timp de mai multe ore la sediul Parchetului, intr-un nou dosar de mita, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )