Libnet.ro
UNICEF

23:15

Radu Banciu, despre condamnarea lui Gheorghe Nichita: Ne bucuram cand o spurcaciune din asta ajunge la puscarie. Toti politicienii sunt adversarii nostri (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre condamnarea lui Gheorghe Nichita: Ne bucuram cand o spurcaciune din asta ajunge la puscarie. Toti politicienii sunt adversarii nostri (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca se bucura de condamnarea la inchisoare a lui Gheorghe Nichita, fostul primar al Iasului, deoarece toti politicienii sunt. continuă pe B1

VIDEO Gheorghe Nichita, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare Fostul primar al Iasului, scos cu catuse din locuinta sa - UPDATE

Fostul primar al Iasului, Gheorghe Nichita, a fost condamnat, miercuri, de judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti, la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru coruptie, relateaza Mediafax. Decizia este definitiva. La scurt timp dupa sentinta, Nichita a fost scos cu catuse din casa sa.

Gheorghe Nichita, fostul primar din Iasi, ridicat de politisti si dus in arest. A primit 5 ani de inchisoare cu executare, decizie definitiva

UPDATE: Gheorghe Nichita a fostridicat de politisti si dus in arest. La iesire din vila sa din Copou, Nichita a declarat ca este nevinovat. Mi-e greu sa va spun ceva, va dati seama. Am pledat.

Fostul edil al Iasului Gheorghe Nichita a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare

Fostul primar al Iasiului Gheorghe Nichita a fost scos in catuse de politistii care au venit la locuinta acestuia din Copou, miercuri, pentru a-l duce la arest, dupa ce a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti la cinci ani de inchisoare cu executare, scrie Agerpres.

Fostul primar al Iasului, Gheorghe Nichita, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare

Fostul primar al Iasului, Gheorghe Nichita, a fost condamnat, miercuri, la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru coruptie.

Fostul primar al Iasului a fost ridicat de Politie pentru a fi incarcerat. Gheorghe Nichita, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare, spune ca e nevinovat

Curtea de Apel Bucuresti a decis, miercuri, 5 august, sa il condamne la cinci ani de inchisoare pe fostul primar al Iasului, Gheorghe Nichita.

Radu Banciu: Omenirea se va lovi de zid cu un grad de idiotenie mai mare decat in toate celelalte secole cumulate, dar face bine si asta (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, ca tot ce au facut oamenii pana acum, dezumanizand aceasta planeta, i-a adus in situatia in care cultura practic a murit. Jurnalistul.

Radu Banciu: Vad ca alea doua, trei strazi din Centrul Vechi sunt considerate buricul Pamantului. Aglomeratie e si la Bobohalma, la bariera (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, vestea ca portul mastii devine obligatoriu si in spatiile publice deschise aglomerate din Capitala, precum zonele pietonale di.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )