Libnet.ro
UNICEF

14:15

Radu Banciu, despre copilotul avionului Germanwings: Ceva ma face sa cred ca avea instinctul lui Breivik. Se va spune si despre el ca ajuta batranele sa traverseze (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre copilotul avionului Germanwings: Ceva ma face sa cred ca avea instinctul lui Breivik. Se va spune si despre el ca ajuta batranele sa traverseze (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre copilotul avionului Airbus A320, al companiei Germanwings, suspectat ca ar fi provocat prabusirea aeronavei in Alpii francezi. Banciu. continuă pe B1

Copilotul avionului Germanwings era apt de zbor. Trecuse toate examenele practice si medicale

Copilotul avionului Germanwings, suspectat de prabusirea intentionata a aeronavei, intrerupsese pregatirea pentru obtinerea licentei, dar era in totalitate apt de zbor, a declarat presedintele companiei.

Avion prabusit in Franta. Copilotul avionului Germanwings a avut intentia de a distruge aeronava

Copilotul avionului Germanwings prabusit marti in sudul Frantei a refuzat sa dechida usa pilotului si a actionat butonul de coborare a aeronavei, ceea ce poate fi interpretat drept o intentie de a distruge acest avion, a declarat joi procurorul din Marsilia. Anchetatorii nu exclud varianta unei sinucideri.

Radu Banciu, despre accidentul aviatic din Franta : Sunt aproape convins ca nicio ancheta a pamantului nu va putea sa stabileasca ce s-a intamplat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre prabusirea avionului Airbus A 320 in Franta, care avea la bord 150 de persoane. Banciu este de parere ca nicio ancheta nu va reu.

Radu Banciu, despre voturile din Senat: Noi suntem intr-o situatie lugubra astazi, greu de interpretat de niste afoni ai democratei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactia puterilor internationale dupa blocarea arestarii lui Dan Sova. Ni s-a atras atentia la nivel de tara de catre.

Ipoteza soc a anchetatorilor: Copilotul avionului GermanWings, Andreas Lubitz, ar fi provocat INTENTIONAT prabusirea avionului

Andreas Lubitz fusese angajat la GermanWings in 2013 si, sutine presa de la Paris, avea doar 630 de ore de zbor.

Presedintele Lufthansa: Copilotul avionului Germanwings era apt de zbor/ Performantele sale erau perfecte, nu am avut niciun motiv de ingrijorare

Presedintele companiei Lufthansa, Carsten Spohr, a declarat intr-o conferinta de presa ca Andreas Lubitz, co-pilotul care ar fi prabusit intentionat avionul Germanwings, si-a inceput pregatirea in 2008, dar ca a existat o perioada in care si-a intrerupt cursurile.

Prabusirea avionului Germanwings: usile de la cabinele pilotilor, securizate dupa atentatele 9/11

Usile de la cabinele pilotilor au fost securizate pentru a preveni intrarile neautorizate, in urma atentatelor teroriste de la 11 septembrie 2001 din SUA, relateaza DPA, in urma informatiilor conform carora copilotul avionului Germanwings a refuzat.

Ipoteza soc a anchetatorilor: Copilotul aeronavei Germanwings ar fi provocat INTENTIONAT prabusirea avionului

Copilotul aeronavei Germanwings care s-a prabusit, marti, in Alpii Francezi voia sa distruga avionul, a declarat un anchetator francez.

Prabusirea avionului Germanwings. Procuror: Cea mai plauzabila interpretare - copilotul a refuzat in mod deliberat sa ii deschida usa pilotului si ar fi prabusit intentionat aeronava

Cea mai plauzibila interpretare a faptelor petrecute in cabina avionului Germanwings prabusit marti in Alpii francezi este ca, dupa ce pilotul a iesit din cabina, copilotul a refuzat in mod deliberat sa ii deschida si pare ca acesta ar fi prabusit intentionat aeronava. Procurorul din Marsilia a precizat, intr-o conferinta de presa, ca potrivit sunetelor care se aud pe cutia neagra acesta era in viata si respira pana la impact, fara insa a scoate niciun cuvant. 35: Ministrul german al Transporturilor confirma, citand experti, ca pilotul a fost incuiat pe din afara cabinei si ca a fost impiedicat sa intre. Ministrul german de interne a afirmat la randul sau ca nu exista inidicii care sa sugereze un context terorist.

Ce spune Merkel despre ipoteza soc a anchetatorilor, in cazul prabusirii avionului Germanwings

Cancelarul Germaniei Angela Merkel a declarat, joi, ca informatiile privind prabusirea intentionata de catre copilot a avionului Germanwings confera tragediei o dimensiune de neinteles, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )