Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ipoteza soc a anchetatorilor: Copilotul avionului GermanWings, Andreas Lubitz, ar fi provocat INTENTIONAT prabusirea avionului

România Liberă România Liberă,
Ipoteza soc a anchetatorilor: Copilotul avionului GermanWings, Andreas Lubitz, ar fi provocat INTENTIONAT prabusirea avionului

Andreas Lubitz fusese angajat la GermanWings in 2013 si, sutine presa de la Paris, avea doar 630 de ore de zbor. continuă pe România Liberă

Ipoteza soc a anchetatorilor: Copilotul aeronavei Germanwings ar fi provocat INTENTIONAT prabusirea avionului

Copilotul aeronavei Germanwings care s-a prabusit, marti, in Alpii Francezi voia sa distruga avionul, a declarat un anchetator francez.

Copilotul avionului Germanwings era apt de zbor. Trecuse toate examenele practice si medicale

Copilotul avionului Germanwings, suspectat de prabusirea intentionata a aeronavei, intrerupsese pregatirea pentru obtinerea licentei, dar era in totalitate apt de zbor, a declarat presedintele companiei.

Avion prabusit in Franta. Copilotul avionului Germanwings a avut intentia de a distruge aeronava

Copilotul avionului Germanwings prabusit marti in sudul Frantei a refuzat sa dechida usa pilotului si a actionat butonul de coborare a aeronavei, ceea ce poate fi interpretat drept o intentie de a distruge acest avion, a declarat joi procurorul din Marsilia. Anchetatorii nu exclud varianta unei sinucideri.

Presedintele Lufthansa: Copilotul avionului Germanwings era apt de zbor/ Performantele sale erau perfecte, nu am avut niciun motiv de ingrijorare

Presedintele companiei Lufthansa, Carsten Spohr, a declarat intr-o conferinta de presa ca Andreas Lubitz, co-pilotul care ar fi prabusit intentionat avionul Germanwings, si-a inceput pregatirea in 2008, dar ca a existat o perioada in care si-a intrerupt cursurile.

Radu Banciu, despre copilotul avionului Germanwings: Ceva ma face sa cred ca avea instinctul lui Breivik. Se va spune si despre el ca ajuta batranele sa traverseze (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre copilotul avionului Airbus A320, al companiei Germanwings, suspectat ca ar fi provocat prabusirea aeronavei in Alpii francezi. Banciu.

Avion prabusit in Franta. Copilotul care a dat de pamant cu aeronava groazei avea permis de zbor de la 14 ani

Copilotul avionului Germanwings, Andreas Lubitz, care a prabusit intentionat marti in sudul Frantei aeronava Airbus A320 omorand 150 de persoane, era de origine germana, avea 28 de ani si isi luase permisul de zbor de la varsta de 14 ani.

Avion prabusit in Franta. Cine era Andreas Lubitz, copilotul care a cauzat voit tragedia aviatica Germanwings

Andreas Lubitz, copilotul avionului Germanwings care s-a prabusit marti in Alpii Francezi, lucra la aceasta companie aeriana din septembrie 2013. Avea in jur de 630 de ore de zbor. Deocamdata, presa scrie ca acesta a fost primul sau job ca pilot.

El este copilotul ...Andreas Lubitz

Prima poza cu Andreas Lubitz, copilotul avionului Germanwings, a fost postata pe Facebook . Procurorii francezi spun ca acesta probabil a prabusit avionul in mod deliberat, scrie telegraph. co. uk .

Ce spune Merkel despre ipoteza soc a anchetatorilor, in cazul prabusirii avionului Germanwings

Cancelarul Germaniei Angela Merkel a declarat, joi, ca informatiile privind prabusirea intentionata de catre copilot a avionului Germanwings confera tragediei o dimensiune de neinteles, informeaza Mediafax.

Prabusirea avionului Germanwings: usile de la cabinele pilotilor, securizate dupa atentatele 9/11

Usile de la cabinele pilotilor au fost securizate pentru a preveni intrarile neautorizate, in urma atentatelor teroriste de la 11 septembrie 2001 din SUA, relateaza DPA, in urma informatiilor conform carora copilotul avionului Germanwings a refuzat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )