Libnet.ro
UNICEF

23:15

Radu Banciu, despre perchezitiile de la firma familiei lui Ponta: Ce putea sa spuna, cu mortul in casa? Asa a facut si cu plagiatul (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre perchezitiile de la firma familiei lui Ponta: Ce putea sa spuna, cu mortul in casa? Asa a facut si cu plagiatul (VIDEO)

Jurnalistul Radiu Banciu a vorbit in emisiunea de marti seara despre perchezitiile efectuate de procurorii DNA Ploiesti la firma detinuta de mama, sora si cumnatul premierului Victor Ponta. Radu Banciu a declarat. continuă pe B1

Radu Banciu, despre declaratiile lui Traian Basescu: Aceasta experienta ii atrage atentia ca niciodata nu reusesti sa cunosti o femeie pana la capat (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, declaratiile fostului presedinte Traian Basescu, afirmand ca acestea au fost prudente, avand in vedere ca de-a lungul mandatului a aparat atat justitia.

FOTO. Ce spune premierul Ponta despre perchezitiile efectuate de DNA la firma cumnatului sau

Premierul Victor Ponta a comentat, pe contul sau de Twitter, perchezitiile procurororilor Directiei Nationale Anticoruptie de la firma surorii si a cumnatului sau, Iulian Hertanu. Ponta a scris ca nu comenteaza actiunile procurorilor DNA. Nu cunosc si oricum ar fi gresit sa comentez cercetarile eu cercetarile efectuate de procurori fata de cumnatul meu. legea trebuie respectata, a scris Ponta pe Twitter.

Radu Banciu: Cum Dumnezeu sa fii familie de primari in Romania si sa juri ca n-ai furat nimic? Asa ceva nu exista! (VIDEO)

JurnalistulRadu Banciu a comentat, duminica seara, decizia definitiva pe care o va da iCCJ in dosarul in care Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului si Sportului, este acuzata de abuz in.

DNA face perchezitii la firma mamei premierului Ponta, intr-un dosar de evaziune fiscala

Procurorii DNA efectueaza, marti dimineata, 14 pechezitii la sediul mai multor societati comerciale, printre care si firma mamei si surorii premierului Victor Ponta. Firma Vexfin apartine mamei si surorii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )