Libnet.ro
UNICEF

05:30

UPDATE. Victor Ponta face bilantul guvernarii, la trei ani de la caderea cabinetului MRU

Antena3 Antena3,
UPDATE. Victor Ponta face bilantul guvernarii, la trei ani de la caderea cabinetului MRU

Victor Ponta a prezentat bilantul celor trei ani de cand este in fruntea guvernului. Social democratii au marcat trei ani de la caderea Guvernului Mihai Razvan Ungureanu si tot trei ani de la nominalizarea. continuă pe Antena3

Premierul Victor Ponta face apel catre PNL: Nu blocati revizuirea Constitutiei (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a facut luni un apel catre membrii PNL, si anume sa nu blocheze revizuirea Constitutiei, informeaza B1 TV. Sunt multe lucruri pe care USL-ul le-a realizat. Nu doar PSD. Sa vedem ce avem.

Ce a declarat Ponta la marcarea celor trei ani de la preluarea puterii

Motiunea de cenzura din 27 aprilie 2012 si venirea la putere a opozitiei de atunci a fost o schimbare istorica, unica in istoria dupa Revolutia din 1989, a afirmat liderul PSD, Victor Ponta, cu ocazia marcarii a trei ani de la preluarea puterii de catre actuala majoritate parlamentara, potrivit Mediafax.

Dupa cei trei ani cuminti, Victor Ponta face dinti

Domnul prim-ministru Victor Ponta serbeaza trei ani de la ocuparea Guvernului, festiv, printr-o ceremonie-soparla la care ii invita si pe actualii sefi ai opozitiei care au votat impotriva cabinetului MRU. Ca sa arate ca i-au crescut si dintii la implinirea celor trei anisori in functie, domnul Ponta face si o listuta cu invitati surpriza.

Ponta serbeaza luni implinirea a trei ani de guvernare. Hrebenciuc, Mitrea si Relu Fenechiu figureaza printre invitati

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, i-a invitat pe toti parlamentarii care au votat, in urma cu trei ani, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ungureanu sa participe luni, la Palatul Parlamentului, la un eveniment dedicat acestui moment.

Raspunsul lui MRU la invitatia lui Ponta de a sarbatori trei ani de cand e la putere

Mihai Razvan Ungureanu: Ati mizat pe foamea de putere, ati speculat nemultumirea romanilor. Voi, de fapt, nu veti castiga niciodata.

Raspunsul lui MRU la invitatia lui Ponta de a sarbatorii trei ani de cand e la putere

Mihai Razvan Ungureanu: Ati mizat pe foamea de putere, ati speculat nemultumirea romanilor. Voi, de fapt, nu veti castiga niciodata.

Traian Basescu: Victor Ponta a pierdut alegerile ca un gugustiuc

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca sarbatorirea de catre premierul Ponta a trei ani de la caderea guvernarii lui Mihai Razvan Ungureanu este cea mai bizara sarbatoare din Uniunea Europeana.

Traian Basescu, despre sarbatorirea de catre Ponta a trei ani de la caderea Guvernului MRU: Este cea mai bizara aniversare din UE (VIDEO)

Intr-o interventie televizata la postul nostru de televiziune, fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca sarbatorirea de catre premierul Ponta a trei ani de la caderea guvernarii lui Mihai Razvan.

Premierul Victor Ponta: Cei care au votat acum trei ani pentru motiunea de cenzura au facut foarte bine pentru tara (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la implinirea a trei ani de la cadere guvernului Mihai Razvan Ungureanu, ca cei care au votat pentru motiunea de cenzura au facut foarte bine pentru tara. E o.

Victor Ponta, mesaj pentru Traian Basescu la trei ani de la caderea guvernului MRU

Premierul Victor Ponta invita parlamentarii care au votat acum trei ani motiunea de cenzura care a dus la schimbarea guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu sa participe luni la un eveniment pe aceasta tema,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )