Libnet.ro
UNICEF

23:45

Victor Ponta a facut-o de oaie pe Facebook. Radu Banciu: Stiu ca mata nu citesti textele cand le preiei, dar inainte sa vorbim despre Frankenstein, mai bine sa vorbim despre gramatica limbii romane (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta a facut-o de oaie pe Facebook. Radu Banciu: Stiu ca mata nu citesti textele cand le preiei, dar inainte sa vorbim despre Frankenstein, mai bine sa vorbim despre gramatica limbii romane (VIDEO)

Radu Banciu l-a taxat dur pe Victor Ponta, dupa ce fostul premier a scris un text cu greseli gramaticale, pe care l-a publicat pe Facebook. Dorind sa arunce cu noroi in Traian Basescu, dupa ce fiica. continuă pe B1

Radu Banciu, despre ziua de nastere a fostului premier: isi sarbatorea ziua imediat cum incepea scoala. Probabil ca de acolo i se trage lui Victor Ponta, cel mai mare chiulangiu din politica romaneasca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca fostul premier Victor Ponta a implinit 44 de ani. Victor Ponta isi sarbatorea ziua.

Radu Banciu, despre ziua de nastere a lui Crin Antonescu: Se lauda unii pe altii, mai mult Ponta il lauda pe Cacarau. Ponta are obiceiul asta, isi lauda desantat fosti parteneri care nu-l mai inghit (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a implinit 57 de ani. Cacarau a implinit 57 de.

Domne, Blaga e intr-o faza a la gaga, intr-o situatie jenanta. Radu Banciu: Cum sa vii sa minti intr-o chestie in care stiai ca minciuna dureaza 5 minute? La DNA a fost intr-un dosar de coruptie, nu e vorba de niciun accident rutier (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de luni seara despre declaratiile mincinoase pe care copresedintele PNL Vasile Blaga le-a facut la iesirea de la DNA. Blaga a sustinut ca a fost audiat ca martor.

Radu Banciu, despre cazul generalului Oprea: Pe mine de ce ma judeca CNA-ul si nu ma judeca colegii de platou? El era judecat de ciocoii lui! (VIDEO)

Radu Banciu a explicat in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, de joi seara, decizia generalului Gabriel Oprea de a se pune la dispozituia justitiei in dosarul Gigina. Probabil,.

Radu Banciu: Se zvoneste ca, in masina respectiva, Vasile Blaga nu voia sa plimbe doar bujiile si capota si carcasa, ci si vreo 700.000 de euro. imi imaginez ca in aceste clipe nu doarme (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca, potrivit unor surse, in masina lui Blaga erau 700. 000 de euro, in momentul in care Liviu Popa.

Radu Banciu, despre controversa privind declaratiile lui Ion Cristoiu: Am trait un sentiment de liniste sufleteasca...ca un mare scandal a aparut aici in platou si nu ne contine pe noi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre controversele privind declaratiile lui Ion Cristoiu despre mama lui Bogdan Gigina si despre reactia lui Valentin Jucan, membru.

Radu Banciu: Parerea mea e ca ar trebui sa stim candidatii dupa alegeri. Sa-i castigam sub bradul de Craciun (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, decizia lui Nicusor Dan de a da mana cu PNL-istii pentru sustinerea lui Dacian Ciolos in.

Radu Banciu: Fiica defunctului Vadim, din plictiseala, vrea sa resusciteze Romania Mare. E pierdere de vreme (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea Lumea lui Banciu de marti seara, de pe B1 TV, despre incercarea Lidiei Vadim Tudor de a resuscita partidul Romania Mare. Jurnalistul o sfatuieste pe.

Radu Banciu, despre sistemul de invatamant: Putem scapa de Ecaterina Andronescu daca mergem sa studiem in Lituania sau Letonia (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre situatia din invatamantul romanesc si atacul lui Traian Basescu la adresa fostei ministre Ecaterina Andronescu. Re.

Radu Banciu: Basescu a inventat-o pe Kovesi. Ea era precum Pinocchio inainte sa fie cioplit. I-a dat un nume si un chip, nu extraordinar, trebuie sa recunoasteti (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de joi seara despre contraatacul lui Traian Basescu dupa audierea fiicei sale la DNA. Astazi este mai slobod la gura ca oricand. Si disponibil. Cred.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )