Libnet.ro
UNICEF

06:45

Radu Banciu, despre discursul lui Klaus Iohannis: Nu poti sa vorbesti despre NATO cand vorbesti despre apa calda din Berceni. Ce legatura are sarbatorirea zilei de 1 Decembrie cu NATO?

B1 B1,
Radu Banciu, despre discursul lui Klaus Iohannis: Nu poti sa vorbesti despre NATO cand vorbesti despre apa calda din Berceni. Ce legatura are sarbatorirea zilei de 1 Decembrie cu NATO?

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre precizarile facute de presedintele Klaus Iohannis in legatura cu decizia de a nu invita la parada militara. continuă pe B1

Vadim, un tribun uitat. Radu Banciu, despre aniversarea a 67 de ani de la nasterea liderului PRM: Nu era nici dracu la mormantul lui! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre aniversarea a 67 de ani de la nasterea lui Corneliu Vadim Tudor. Jurnalistul a comentat afirmatiile lui Marius Marinescu.

Radu Banciu: Mare branza ca l-am avut si noi pe Brancusi, sa-i luam in brate bucatica aia. Ati si vazut cum arata... Ce e aia, ma, fata de toate minunile lumii? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre scandalul din jurul achizitionarii operei de arta Cumintenia pamantului. Acum.

Klaus Iohannis, despre decizia de a nu invita politicieni penali la parada de Ziua Nationala: Este bine sa dam semnale ca de la varful statului se promoveaza curatenia politica

Presedintele Klaus Iohannis si-a justificat, marti, decizia de a nu invita politicienii cu probleme penale la parada militara de Ziua Nationala. Seful statului a declarat ca acesta este un semnal ca se promoveaza curatenia politica de la varful statului .

Klaus Iohannis critica reactia Gabrielei Firea, privind invitatia la festivitatile de 1 decembrie: Faptul ca doamna primar a interpretat asa cum a interpretat invitatia mi se pare inelegant

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca Ministerul Apararii Nationale MApN) i-a adresat primarului Capitalei o invitatie speciala la parada care va fi organizata de 1 decembrie. in acest context, seful statului a afirmat ca modul in care Gabriela Firea a interpretat invitatia i se pare inelegant.

Klaus Iohannis: Obiectivul nostru strategic e integrarea europeana a Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la finalul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii ca un obiectiv strategic al Romaniei este ca Republica Moldova sa fie integrata european si sa.

Klaus Iohannis, de acord cu urmarirea penala a trei fosti ministri

Dan Nica, Adriana Ticau si Alexandru Athanasiu pot fi urmariti penal de DNA in dosarul Microsoft 2, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat avizul trimis de procurori in cazul celor trei fosti ministri.

Presedintele Klaus Iohannis a transmis Ministerului Justitiei cererile de urmarire penala impotriva a trei fosti ministri

Presedintele Klaus Iohannis a transmis Ministerului de Justitie cererile de urmarire penala a fostilor ministri ai Comunicatiilor Dan Nica si Adriana Ticau si a fostului ministru al Muncii, Alexandru Athanasiu.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )