Libnet.ro
UNICEF

17:00

Klaus Iohannis, de acord cu urmarirea penala a trei fosti ministri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis, de acord cu urmarirea penala a trei fosti ministri

Dan Nica, Adriana Ticau si Alexandru Athanasiu pot fi urmariti penal de DNA in dosarul Microsoft 2, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat avizul trimis de procurori in cazul celor trei fosti ministri. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis a transmis Ministerului Justitiei cererile de urmarire penala impotriva a trei fosti ministri

Presedintele Klaus Iohannis a transmis Ministerului de Justitie cererile de urmarire penala a fostilor ministri ai Comunicatiilor Dan Nica si Adriana Ticau si a fostului ministru al Muncii, Alexandru Athanasiu.

Unda verde in ancheta DNA privind dosarul Microsoft. Klaus Iohannis a avizat urmarirea penala a fostilor ministri Dan Nica si Adriana Ticau

Dan Nica si Adriana Ticau sunt suspectati de abuz in serviciu, procurorii anticoruptie sustinand ca cei doi au favorizat firma Fujitsu Siemens Computers prin incheierea unui contract de licentiere Microsoft. Prejudiciul este estimat de DNA la peste 100 de milioane de dolari.

Presedintele Iohannis a incuviintat cererea DNA de incepere a urmaririi penale a trei fosti ministri, in dosarul Microsoft

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat, marti, cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) privind inceperea urmaririi penale a fostilor ministri ai Comunicatiilor Dan Nica si Adriana Ticau si a fostului ministru al Muncii Alexandru Athanasiu, in dosarul Microsoft.

Iohannis a dat unda verde pentru urmarirea penala a lui Nica, Athanasiu si Ticau (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis Ministrului Justitiei, Raluca Pruna, cererea de urmarire penala a lui Dan Nica si Adriana Silvia Ticau, fosti ministri ai Comunicatiilor, dar si a lui Alexandru.

ANCHETA. Managerul Spitalului Malaxa, demis pe motiv ca ar fi scos bani din bugetul unitatii medicale in baza unor facturi fictive. DNA a inceput urmarirea penala si ridica documente

Procurorii DNA cauta documente la Spitalul Malaxa. Sunt suspectate decontari fictive. Directorul Florin Secureanu a fost demis la scurt timp dupa descinderea procurorilor DNA. S-a inceput urmarirea penala in rem pentru fapta).

Deputatii juristi au dat aviz favorabil pentru urmarirea penala a lui Eugen Bejinariu

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz favorabil pentru urmarirea penala a lui Eugen Bejinariu, fost secretar general al guvernului Nastase. DNA a solicitat acest aviz pe 21 noiembrie, in.

Radu Banciu, despre discursul lui Klaus Iohannis: Nu poti sa vorbesti despre NATO cand vorbesti despre apa calda din Berceni. Ce legatura are sarbatorirea zilei de 1 Decembrie cu NATO?

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre precizarile facute de presedintele Klaus Iohannis in legatura cu decizia de a nu invita la parada militara.

Klaus Iohannis critica reactia Gabrielei Firea, privind invitatia la festivitatile de 1 decembrie: Faptul ca doamna primar a interpretat asa cum a interpretat invitatia mi se pare inelegant

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca Ministerul Apararii Nationale MApN) i-a adresat primarului Capitalei o invitatie speciala la parada care va fi organizata de 1 decembrie. in acest context, seful statului a afirmat ca modul in care Gabriela Firea a interpretat invitatia i se pare inelegant.

Klaus Iohannis: Obiectivul nostru strategic e integrarea europeana a Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la finalul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii ca un obiectiv strategic al Romaniei este ca Republica Moldova sa fie integrata european si sa.

Klaus Iohannis, despre decizia de a nu invita politicieni penali la parada de Ziua Nationala: Este bine sa dam semnale ca de la varful statului se promoveaza curatenia politica

Presedintele Klaus Iohannis si-a justificat, marti, decizia de a nu invita politicienii cu probleme penale la parada militara de Ziua Nationala. Seful statului a declarat ca acesta este un semnal ca se promoveaza curatenia politica de la varful statului .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )