Libnet.ro
UNICEF

21:30

Radu Banciu, despre divortul Prigoana-Bahmu: Astia nu sunt sanatosi, cel care moare ultimul il va tot dezgropa pe celalalt :)

Hotnews Hotnews,
 Radu Banciu, despre divortul Prigoana-Bahmu: Astia nu sunt sanatosi, cel care moare ultimul il va tot dezgropa pe celalalt :)

Radu Banciu a comentat in stilul cunoscut stirea divortului dintre Adriana si Silviu Prigoana, al cincilea divort in viata celebrului cuplu. Astia vor ajunge sa se si dezgroape unul pe altul. Cel care traieste mai mult il va tot dezgropa pe celalat, a declarat Banciu in emisiunea pe care o realizeaza la B1 TV. continuă pe Hotnews

Radu Banciu, despre retinerea Elenei Udrea: O iesire legendara, nu ne-a mai fost dat sa vedem asa ceva, sa iesi zambind cu catusele de la DNA (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, marti seara, retinerea pentru 24 de ore a Elenei Udrea, pentru trafic de influenta si spalare de bani. A iesit cu demnitate, cu capul sus, zambitoare, nu ne-a mai fost dat sa vedem.

Radu Banciu: Ce treaba avea Oreste sa duca dosare de la Antene Elenei Udrea? (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, duminica seara, despre Oreste Teodorescu, cel despre care Elena Udrea a dezvaluit faptul ca i-ar fi cerut bani in schimbul unor informatii din interiorul trustului Intact. Cum.

Radu Banciu: Ar fi absurd ca Elena Udrea sa paraseasca arestul luni. Atunci pentru ce asa scandal mediatic? (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit miercuri seara despre arestarea Elenei Udrea timp de 30 de zile in dosarul Microsoft, afirmand ca ar fi absurd ca ea sa fie eliberata luni, dupa judecarea recursului. Imediat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )