Libnet.ro
UNICEF

21:45

Radu Banciu, despre eliberea conditionata a lui Giovanni Becali: Cum sa dai drumul unuia care a dat o spaga la o judecatoare? (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre eliberea conditionata a lui Giovanni Becali: Cum sa dai drumul unuia care a dat o spaga la o judecatoare? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu eliberarea conditionata, in prima instanta, a lui Giovanni Becali, dupa ce acesta s-a intors pe 20 februarie dupa gratii in. continuă pe B1

Giovanni Becali, eliberat conditionat

Giovanni Becali este eliberat conditionat. Este o decizie in prima instanta luata de judecatorii Tribunalului Slobozia, o decizie care vine la doar doua saptamani dupa ce Giovanni Becali a fost.

Giovanni Becali, cu un pas in afara puscariei la doar doua saptamani dupa ultima condamnare

Giovanni Becali ar putea iesi dupa gratii mai repede decat se astepta dupa ce pe 20 februarie s-a intors ca urmare a primirii sentintei definitive in dosarul mituirii judecatoare Geaninei.

Radu Banciu: in invatamant bajbaim cum nu ne-am fi putut imagina nici in cele mai crunte cosmaruri. Oamenii care ajung in functii inalte nu mai au nevoie de scoala (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre situatia din ministere, subliniind ca PSD nu a avansat cu nimic, in niciun domeniu. in cele mai multe dintre.

Giovanni Becali are motive de bucurie: va fi eliberat conditionat

Bucurie mare in familia Becali! Judecatoria Slobozia a decis sa admita propunerea de eliberare condi.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )