Libnet.ro
UNICEF

22:00

Giovanni Becali, eliberat conditionat

Antena3 Antena3,
Giovanni Becali, eliberat conditionat

Giovanni Becali este eliberat conditionat. Este o decizie in prima instanta luata de judecatorii Tribunalului Slobozia, o decizie care vine la doar doua saptamani dupa ce Giovanni Becali a fost. continuă pe Antena3

Fostul impresar Ioan Becali a fost eliberat conditionat

Fostul impresar Ioan Becali, a fost eliberat conditionat dupa ce judecatoria Slobozia a decis sa admita propunerea de eliberare conditionata inaintata ieri de aparatorii acestuia.

Radu Banciu, despre eliberea conditionata a lui Giovanni Becali: Cum sa dai drumul unuia care a dat o spaga la o judecatoare? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu eliberarea conditionata, in prima instanta, a lui Giovanni Becali, dupa ce acesta s-a intors pe 20 februarie dupa gratii in.

Giovanni Becali, cu un pas in afara puscariei la doar doua saptamani dupa ultima condamnare

Giovanni Becali ar putea iesi dupa gratii mai repede decat se astepta dupa ce pe 20 februarie s-a intors ca urmare a primirii sentintei definitive in dosarul mituirii judecatoare Geaninei.

Giovanni Becali are motive de bucurie: va fi eliberat conditionat

Bucurie mare in familia Becali! Judecatoria Slobozia a decis sa admita propunerea de eliberare condi.

Ioan Becali a fost eliberat conditionat, in dosarul Transferurilor, la doua saptamani dupa condamnare. Decizia nu este definitiva

Magistratii Judecatoriei Slobozia au admis luni, in prima instanta, cererea de eliberare conditionata formulata de fostul impresar Ioan Becali, relateaza Agerpres. Decizia instantei nu este definitiva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )