Libnet.ro
UNICEF

23:00

Radu Banciu, despre fuziunea PMP-UNPR: Deci partidele, dupa ce se incaiera, dupa ce se urasc si se dusmanesc, fac aliante (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre fuziunea PMP-UNPR: Deci partidele, dupa ce se incaiera, dupa ce se urasc si se dusmanesc, fac aliante (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre fuziunea PMP-UNPR. Ne face o deosebita placere sa vorbim despre Traian Basescu, pentru ca este un om. continuă pe B1

Gabriel Oprea, despre fuziunea PMP-UNPR: Decizia nu reflecta opiniile mele; imi pare rau ca proiectul UNPR dispare

Fostul presedinte UNPR, Gabriel Oprea, sustine ca decizia actualei conducerii a partidului de a fuziona cu PMP nu reflecta opiniile sale, precizand ca spera ca liderii actuali nu au inchis prematur drumul unui proiect in care foarte multi romani au crezut si cred in continuare.

PNL, despre fuziunea PMP-UNPR: Oficializarea unui mariaj de ani de zile intre Basescu si Oprea

PNL sustine ca fuziunea dintre PMP si UNPR nu este surprinzatoare fiind oficializarea unui mariaj neformalizat care dureaza de ani de zile intre Traian Basescu si Gabriel Oprea, potrivit unui comunicat dat de liberali marti seara.

Robert Turcescu, despre fuziunea PMP-UNPR: Eu as spune ca prin miscarea de astazi asistam la nasterea unui al treilea pol politic in Romania

Vicepresedintele PMP Robert Turcescu si-a schimbat optica in ceea priveste relatia cu UNPR. El considera ca, fara oamenii care s-au retras, UNPR este un partid cu care se poate face o fuziune, iar aceast.

PNL, despre fuziunea PMP si UNPR: Este doar oficializarea unui mariaj neformalizat

Liberalii sustin ca fuziunea dintre PMP si UNPR nu este o surpriza, ci doar oficializarea unui mariaj neformalizat dintre Traian Basescu si Gabriel Oprea si un un gest disperat de supravietuire a liderilor celor doua partide.

Este o miscare foarte inteligenta din partea lui Traian Basescu. Fara sa faca nimic, a castigat o multime de lucruri. Ce are de spus PSD cu privire la fuziunea PMP-UNPR

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a declarat ca aceasta fuziune a UNPR cu PMP ii ofera posibilitatea lui Traian Basescu sa reintre in jocul politic si ca este o miscare.

Fuziunea PMP cu UNPR este solutia imorala a lui Traian Basescu

Sansa ca PMP sa devina un partid important pe scena politica din Romania tocmai s-a dus pe Apa Sambetei. Traian Basescu a anuntat in urma cu cateva minute solutia imorala: acest partid fuzioneaza cu UNPR. Tocmai a confirmat un adevar spus de atatea ori de romani: politica e o curva!.

Sondaj Subiectiv: Cum apreciati fuziunea lui Basescu si al sau PMP cu UNPR?

Oana Zamfir si Razvan Dumitrescu iau pulsul mediului online si intreaba internautii ce parere au despre fuziunea PMP UNPR de marti. Cum apreciati fuziunea lui Basescu si al sau PMP cu.

Calin Popescu Tariceanu, reactie dura dupa anuntul fuziunii PMP-UNPR

Dupa ce Traian Basescu a anuntat fuziunea PMP-UNPR, Calin Popescu Tariceanu, copresedinte ALDE, a avut o prima reactie, dupa ce a fost intrebat la un post de televiziune pe aceasta tema.

Radu Banciu: Celebritatea lui Gigi e pusa la grea incercare pentru ca binecuvantarea e inteleasa prost de muritori. Becali are patru clase, nu are nimic in comun cu scrisul, deci nu e recomandabil sa scrie o carte (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre asa-zisele carti stiintifice scrise de Gigi Becali, dar si despre declaratiile pe care iPS Teodosie a trebuit.

Radu Banciu: Tudy n-a ajuns acolo pe potenta lui, ci dintr-o eroare. Bine ca am scapat de el si ne bucuram ca si noi am militat ca specimenul asta s-o stearga cat mai repede (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre Tudor Ionescu, cunoscut publicului larg dupa ce a avut o idila cu Oana Zavoranu, care a anuntat ca demisioneaza din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )