Libnet.ro
UNICEF

19:00

Radu Banciu, despre Klaus Iohannis: Nu va fi mai mult decat un Emil Constantinescu, cel mai slab presedinte pe care l-a avut Romania. Practic poti sa-l uiti ca nu este nicio problema (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre Klaus Iohannis: Nu va fi mai mult decat un Emil Constantinescu, cel mai slab presedinte pe care l-a avut Romania. Practic poti sa-l uiti ca nu este nicio problema (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre presedintele Klaus Iohannis si faptul ca acesta nu este de acord cu modificarile Codului Penal si ale Codului de Procedura. continuă pe B1

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Este inadmisibil ca presedintele Romanei sa vorbeasca prin presa germana mai mult decat vorbeste prin presa romaneasca (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV ca este indamisibil ca presedintele Klaus Iohannis sa vorbeasca mai.

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Este inadmisibil ca presedintele Romaniei sa vorbeasca prin presa germana mai mult decat vorbeste prin presa romaneasca (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV ca este indamisibil ca presedintele Klaus Iohannis sa vorbeasca mai.

Radu Banciu, despre decizia lui Liviu Dragnea de a se autosuspenda din PSD: Omul care le-a pierdut referendumul si alegerile prezidentiale pare sa fie de neinlocuit (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia lui Liviu Dragnea de a demisiona luni din fuctia de presedinte executiv al Partidului Social Democrat. Liviu Dragnea, cu.

Radu Banciu, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Prin explicatiile pe care le ofera, Dragnea demonstreaza ca nu a inteles nimic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Prin demisiile pe care le-a.

Mai mult decat simpatic! Nu te-ai fi asteptat ca animalul acesta sa se joace de-a v-ati ascunselea (VIDEO)

Momentul a fost captat in imagini in momentul in care un fotograf incerca sa realizeze o serie de fotografii cu o caracatita. Acesta este momentul incredibil in care o caracatita se joaca de-a v-ati.

Cu rochia-n vant! Emma Stone a expus mai mult decat ar fi vrut

Cand Emma Stone si-a ales o rochie scurta pentru sedinta foto de promovare a filmului Irrational Man, cu siguranta s-a gandit ca picioarele ei vor aduce un plus de notorietate productiei.

REVISTA PRESEI: Carmen Iohannis si-a batut sotul la popularitate. De ce o plac mai mult romanii

In ziarele de luni, citim despre scriitorul Mircea Eliade si ultima lui dorinta, un sondaj INSCOP care arata ca prima doamna este mai populara decat presedintele, festivalul de film de la Cannes, dar si despre companiile care platesc cel mai bine.

Radu Banciu, atac la adresa lui Dan Spataru: Muzica lui nu se mai asculta pentru ca era prost

Radu Banciu 45 de ani) a spus in emisiunea sa de la B1 TV, Lumea lui Banciu, ca muzica lui Dan Spataru nu este ascultata in prezent din cauza faptului ca artistulera prost. Reactia moderatorului vine dupa o remarca la adresa lui Gabriel Cotabita.

Tatiana Niculescu Bran: Klaus Iohannis vorbeste prea mult

Fosta purtatoare de cuvant a lui Klaus Iohannis, jurnalista si scriitoarea Tatiana Niculescu Bran, a scris pe pagina personala de Facebook ca seful statului vorbeste prea mult. Cateva taceri ale Presedintelui.

Ramona Ursu, catre Klaus Iohannis: La cat de mult ati tacut, la cat de mult v-ati ferit sa luptati cu adevarat pentru si langa noi toti, vreti doar sa fiti un presedinte al Sibiului. Or asta nu se poate

Ramona Ursu i se adreseaza direct presedintelui Romaniei, constantand cu amaraciune, dar si cu dezamagire ca Iohannis se comporta de parca i-ar fi greu in aceasta functie, de parca, de fapt, nici.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )