Libnet.ro
UNICEF

18:45

Radu Banciu, despre oficialul care a jignit romanii din diaspora care vin la mitingul anti-PSD: Vrancea, condusa mereu de oameni care au urat liberatea de expresie (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre oficialul care a jignit romanii din diaspora care vin la mitingul anti-PSD: Vrancea, condusa mereu de oameni care au urat liberatea de expresie (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu afirmatiile sefului Inspectoratului pentru Constructii Vrancea in care se aduc jigniri participantilor la mitingul diasporei din 10. continuă pe B1

Radu Banciu: Nu-l vom mai vedea niciodata pe Sebi Ghita, desi el este la o aruncatura de bat de tara. Noi l-am persecutat si sarbii il ocrotesc (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca instanta din Serbia a respins cererea de extradare a lui Sebastian Ghita, iar fost deputat a primit si azil politic.

Radu Banciu, dupa ce Tudorel Toader a cerut proiect pentru sefia DNA: Cum s-ar fi prezentat Dancila daca trebuia sa prezinte si ea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu afirmatiile lui Tudorel Toader privind motivele pentru care a refuzat cele patru candidaturi la sefia DNA si cerinta acestuia privind.

Radu Banciu: Liviu Dragnea, bugetar toata viata, cum justifica el averea? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu afirmatiile lui Tudorel Toader privind sprijinirea condamnatilor ce se simt nedreptatit si a cerut ca daca interceptarile sunt considerate.

Ce salariu are bugetarul care a sters pe jos cu romanii din Diaspora: 10 august...se goleste Europa de Cersetori, Hoti si Curve din Romania

Protestul anuntat de catre romanii din Diaspora, care va avea loc pe 10 august, pare sa-i enerveze rau pe unii romani cu functii inalte. Este cazul si al unui sef dintr-o institutie cheie a statului.

Iohannis, anunt de ULTIM MOMENT pentru romanii din Diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni trei decrete importante, mai ales pentru romanii din Diaspora. -Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 299/2007 privind sprijinul.

Klaus Iohannis a promulgat Legea prin care romanii din strainatate vor putea studia in limba romana

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, modificarile aduse Legii privind sprijinul acordat romanilor de pretutindeni prin care Diaspora va avea dreptul de a studia in limba romana in strainatate si.

24 IT. Gadgetul care purifica aerul din camera copilului

Pentru parintii care au bebelusi, dar si pentru cei alergici, de multe ori solutia pentru aer curat si sanatos in casa este un purificator. Un specialist a explicat prin cate etape de filtrare trece.

Google elimina aplicatiile care mineresc criptomonede din Play Store. Cotatia bitcoin scade

Google a urmat pasii facuti recent de Apple si a decis interzicerea aplicatiilor prin care pot fi obtinute monede digitale pe dispozitive Android.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )