Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO. Ce spune premierul Ponta despre perchezitiile efectuate de DNA la firma cumnatului sau

România Liberă România Liberă,
FOTO. Ce spune premierul Ponta despre perchezitiile efectuate de DNA la firma cumnatului sau

Premierul Victor Ponta a comentat, pe contul sau de Twitter, perchezitiile procurororilor Directiei Nationale Anticoruptie de la firma surorii si a cumnatului sau, Iulian Hertanu. Ponta a scris ca nu comenteaza actiunile procurorilor DNA. Nu cunosc si oricum ar fi gresit sa comentez cercetarile eu cercetarile efectuate de procurori fata de cumnatul meu. legea trebuie respectata, a scris Ponta pe Twitter. continuă pe România Liberă

FOTO. Ce spune Elena Udrea despre noua cerere de arestare

Dupa ce Directia Nationala Anticoruptie a emis o noua cerere de arestarea pe numele Elenei Udrea si dupa vizita pe care aceasta a facut-o, luni, la DNA unde i s-a comunicat noile acuzatii, deputata a reactionat pe contul sau de Facebook printr-un mesaj postat de echipa sa de comunicare. Udrea afirma ca noua cerere a DNA este un exces si ca ea se afla intr-o situatie fara precedent in istoria juridica a Romaniei ca, pe numele aceleiasi persoane, sa se ceara atatea mandate de arestare.

FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre decapitarea celor 21 de barbati egipteni

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, condamna ferm, intr-un mesaj pe contul sau de Facebook, atrocitatile comise de Statul Islamic despre care spune ca sunt acte de o cruzime si barbarie incalificabile. Seful statului mai spune ca este nevoie de o solutie politica a conflictului din Libia si de toleranta zero fata de gruparile teroriste.

Reactia lui Ponta dupa perchezitiile DNA la firma detinuta de sora sa: Ar fi gresit sa comentez eu cercetarile efectuate de procurori fata de cumnatul meu. Legea trebuie sa fie egala pentru toti

Premierul Victor Ponta a reactionat pe Twitter fata de actiunea DNA care efectueaza perchezitii la Exfin 2000, firma infiintata de mama premierului Ponta si detinuta de sora lui. Nu cunosc si oricum ar fi gresit sa comentez eu cercetarile efectuate de procurori fata de cumnatul meu. Legea trebuie sa fie egala pentru toti, a spus Ponta. Reamintim ca Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie si infractiuni de fraudare a fondurilor Uniunii Europene.

Radu Banciu, despre perchezitiile de la firma familiei lui Ponta: Ce putea sa spuna, cu mortul in casa? Asa a facut si cu plagiatul (VIDEO)

Jurnalistul Radiu Banciu a vorbit in emisiunea de marti seara despre perchezitiile efectuate de procurorii DNA Ploiesti la firma detinuta de mama, sora si cumnatul premierului Victor Ponta. Radu Banciu a declarat.

Ponta despre cercetari DNA in cazul cumnatului: Nu cunosc, ar fi gresit sa comentez, legea sa fie egala

Premierul Victor Ponta declara ca nu cunoaste si ca oricum ar fi gresit sa comenteze cercetarile efectuate de catre procurori fata de cumnatul sau, adaugand ca legea trebuie sa fie egala pentru toti.

Ce spune Ilie Sarbu despre dosarul in care este implicat cumnatul lui Ponta

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu a sustinut marti despre dosarul in care e implicat cumnatul premierului ca are retineri in a comenta subiectul si ca justitia trebuie sa-si faca treaba, informeaza Mediafax.

Traian Basescu: Cat timp il mangai intre cornite pe premierul Ponta, nu ai cum sa generezi venirea la putere a PNL

Fostul presedimte al Romaniei Traian Basescu a vorbit luni seara, in cadrul unei emisiuni la TVR, despre ultimele evenimente de pe scena politica romaneasca, dar si despre probleme despre geopolitica.

Victor Ponta, despre cererile de ancheta ale PNL impotriva Guvernului: Ziua si demagogia. Caragiale e depasit total!

Premierul Victor Ponta a comentat, pe pagina sa de Facebook, cererile PNL de infiintare a doua comisii parlamentare de ancheta privind cheltuielile din Fondul de Rezerva a GuvernuluI. in postarea sa, Victor Ponta.

Ponta despre Basescu: Locul meritat ar fi langa Udrea: aroganta, ura, minciuna, nesimtire

Premierul Victor Ponta a reactionat la declaratiile de luni seara ale fostului presedinte Traian Basescu, afirmand ca locul meritat pentru acesta ar fi langa Udrea, ca fostul sef de stat nu are nicio.

Ponta, despre cererile de ancheta ale PNL impotriva Guvernului

Victor Ponta a comentat, pe contul sau de Facebook, cererile Partidului Nasional Liber de infiintare a doua noi comisii parlamentare, atat la Camera Deputatilor cat si la Senat, care sa ancheteze cheltuielile din Fondul de Rezerva a GuvernuluI si cazul autostrazii Brasov - Comarnic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )