Libnet.ro
UNICEF

16:15

Radu Banciu, despre Sevil Shhaideh: Avea dreptate pe undeva Liviu Dragnea cand ne anunta cu tarie si cu fermitate la televizor ca primul-ministru va fi un barbat (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre Sevil Shhaideh: Avea dreptate pe undeva Liviu Dragnea cand ne anunta cu tarie si cu fermitate la televizor ca primul-ministru va fi un barbat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre propunerea coalitiei PSD- ALDE pentru functia de premier al Romaniei in persoana lui Sevil. continuă pe B1

Radu Banciu, despre tusea clasica a lui Traian Basescu: Nu l-am vazut niciodata pe omul asta sa stea mai mult de 3-4 minute fara sa inceapa sa horcaie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre tusea clasica de care sufera Traian Basescu si care este vizibila in toate aparitiile sale publice,.

Radu Banciu, despre atentatul terorist de la Berlin: Acum asta vedem peste tot. Asta vedem si in biserici, asta vedem si la televizor, asta citim, asta auzim pe strada (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre atentantul terorist din Germania care s-a soldat cu cel putin 9 morti si 50 de raniti dupa ce un camion de mare tonaj a .

Radu Banciu, despre Guvernul PSD - ALDE: Toate dorintele noastre practic vor fi indeplinite. S-au dus vremurile alea in care politicienii isi bateau joc de noi, preluauputerea si nu-i mai interesa nimic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre viitorul Guvern PSD- ALDE. Se vorbeste pe surse, prin tot felul de cotloane, despre lista.

Presa occidentala despre Sevil Shhaideh: Romania ar avea in premiera un prim-ministru femeie si de religie musulmana

Mass-media internationala comenteaza propunerea de premier avansata miercuri de presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, evidentiind ca pentru prima data Romania ar putea avea un prim-ministru femeie.

Victor Ponta: Propunerea lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier este de nerefuzat

Fostul premier Victor Ponta a declarat, miercuri, la Parlament, ca propunerea lui Sevil Shhaideh pentru postul de premier este foarte buna, fiind un semn de deschidere si de normal, iar presedintele Klaus Iohannis nu ar putea avea vreun motiv sa o refuze.

Cristian Busoi, despre nominalizarea lui Sevil Shhaideh: Un prim-ministru condus din telecomanda de catre Liviu Dragnea

Prim-vicepresedintele PNL, Cristian Busoi, s-a declarat extrem de deranjat de nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier din partea coalitiei PSD-ALDE. Europarlamentarul o considera pe aceasta drept.

Deputatul Cristin Ghinea, despre propunerea lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier: Liviu Dragnea isi lasa un om de paie pentru a putea sa-si pregateasca terenul

Deputatul Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene, sustine ca USR nu va vota propunerea PSD-ALDE ca Sevil Shhaideh sa devina premier, pe motiv ca decizia este dezamagitoare, proasta si ineficienta.

Nicusor Dan, despre numirea lui Sevil Shhaideh ca premier: Singurul criteriu pe care Dragnea l-a sustinut a fost loialitatea fata de sine insusi. Numirea rezuma modul in care PSD va actiona in urmatorii ani

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a reactionat, miercuri, dupa ce Liviu Dragnea a anuntat ca o propune pe Sevil Shhaideh, fost ministru al Dezvoltarii, pentru sefia Guvernului. in acest context, liderul a sustinut ca seful PSD a sustinut un singur criteriu, cel al loialitatii fata de sine insusi.

Sevil Shhaideh, doar un pion pentru Dragnea premier |OPINIE

In mai 2015, imediat ce Dragnea reusise sa-si impuna fina, pe Sevil Shhaideh, la Ministerul Dezvoltarii, scriam ca Ponta deja pierduse meciul, desi nu o stia: Imediat ce a aparut anuntul ca Sevil Shhaideh este nominalizarea lui Ponta pentru portofoliul de la Dezvoltare Regionala, Dragnea a declarat ca azi isi va si inregistra demisia din functia de presedinte executiv al PSD. Nu, nu este doar o coincidenta, a scris jurnalistul Catalin Prisacariu a scris, pe blogul sau, despre premierul propus de PSD.

B1.ro. Clotilde Armand acuza: DRAGNEA, PONTA SI SEVIL SHHAIDEH, JAF DE MARI PROPORTII!

Clotilde Armand, vicepresedinta USR, nu sustine propunerea PSD la functia de prim-ministru - Sevil Shhaideh. Aceasta aminteste functiile ocupate de omul de incredere a lui Liviu Dragnea si afacerile paguboase pentru statul roman pe care cei doi le-au intreprins impreuna.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2572 seconds )