Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Ce domnul Dragnea vorbiti din carti? Dumneavoastra ati pus mana pe o carte dar ati citit-o invers? (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Ce domnul Dragnea vorbiti din carti? Dumneavoastra ati pus mana pe o carte dar ati citit-o invers? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu afirmatiile lui Liviu Dragnea de dupa rezolutia adoptata de Parlamentul European impotriva Romaniei, cat si dupa publica. continuă pe B1

Radu Banciu, la 28 de ani de la descoperirea internetului: Cum ar fi fost daca il aveam pe vremea lui Ceausescu? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre implinirea a 28 de ani de la descoperirea internetului si cum a influentat acesta omenirea. Astazi sarbatorim 28 de ani de la .

Radu Banciu, despre vizita Vioricai Dancila in Orientul Mijlociu: Niciodata un premier roman nu a pierdut atat timp intr-o vizita. Ea a fost mai mult in turism acolo (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre turneul premierului Viorica Dancila in Orientul Mijlociu. Avem un fel de bilant pe care presa il face dupa.

Firea: Domnul Dragnea a anuntat ca vrea sa desfiinteze Bucurestiul

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat in seara zilei de ieri ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar intentiona sa promoveze o ordonanta de urgenta prin care cele sase sectoare ale Bucurestiului sa fie transformate in unitati administrativ-teritoriale de sine statatoare.

VIDEO Dragnea, iritat din nou de ntrebarile unei ziariste: Domnisoara procuror, aveti un stil foarte interogatorial, asa ...

Liviu Dragnea a fost din nou iritat de intrebarile unei ziariste, careia i-a cerut sa nu mai scrie SMS-uri in timp ce ii raspunde si pe care a acuzat-o de un stil foarte interogatorial.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )