Libnet.ro
UNICEF

05:00

Radu Banciu, dupa ce Iohannis a refuzat iar numirea Olgutei Vasilescu: Dar oare pe doamna Dancila de ce nu o fi respins-o? (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, dupa ce Iohannis a refuzat iar numirea Olgutei Vasilescu: Dar oare pe doamna Dancila de ce nu o fi respins-o? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu cel de-al patrulea refuz al presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Olguta Vasilescu in fruntea Ministerului. continuă pe B1

Radu Banciu, dupa decesul lui George Stanca: Desi a fost talentat si nu a fost impostor in meseria lui, a fost o scarba de om (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre jurnalistul si scriitorulGeorge Stancu care a decedat la varsta de 71 de ani. Jurnalistul si scriitorul, poetul,.

Radu Banciu, dupa ce Dragnea a anuntat ca nu va mai merge in SUA: Nu te duci la New York iarna, te duci in Maldive (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu decizia lui Liviu Dragnea de a refuza invitatia privind o deplasarea la un eveniment in Statele Unite. Liviu Dragnea nu a.

Radu Banciu: Prima si singura conditie a lui Kelemen Hunor este ca limba romana sa dispara din zonele in care maghiarii sunt majoritari (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu negocierile duse de coalitia PSD-ALDE pentru a a obtine sprijinul UDMR. in conditiile in care coalitia PSD-ALDE nu mai are.

Radu Banciu, despre faptul ca Dragnea taie bani de la servicii ca sa dea vitamina D la copii: Evident, stim cu totii ca este o mega-minciuna. Niciodata nu se va duce un cent catre zona respectiva (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre bugetul pe 2019, precizand multe dintre proiectele cu care guvernantii se lauda in acest moment nu se vor materializa.

Iohannis respinge din nou numirea Olgutei Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis astazi o scrisoare premierului Viorica Dancila in care anunta respingerea numirii Liei Olguta Vasilescu in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Ce pregateste PSD dupa ce Iohannis a respins numirea Liei Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii

E cea mai lunga criza politica intre presedintele Klaus Iohannis si Guvern. Sunt 80 de zile de conflict. Miza presedintelui este una pur electorala, sustine Mihai Fifor, presedintele Consiliului.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )