Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, dupa moartea lui Radu Campeanu si a sotiei lui Ion Ratiu: Am avut 3 candidati in 1990 la primele alegeri. Astazi s-au produs 2 decese in familiile celor 3. Cum ar fi fost o tripla? (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, dupa moartea lui Radu Campeanu si a sotiei lui Ion Ratiu: Am avut 3 candidati in 1990 la primele alegeri. Astazi s-au produs 2 decese in familiile celor 3. Cum ar fi fost o tripla? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu in cadrul rubricii mortul zilei despre decesele lui Radu Campeanu si a sotiei lui Ion Ratiu,. continuă pe B1

Radu Banciu, dupa moarte lui Radu Campeanu si a sotiei lui Ion Ratiu: Am avut 3 candidati in 1990 la primele alegeri. Astazi s-au produs 2 decese in familiile celor 3. Cum ar fi fost o tripla? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu in cadrul rubricii mortul zilei despre decesele lui Radu Campeanu si a sotiei lui Ion Ratiu,.

Dragi prieteni, ce balacareala in politica interna. Radu Banciu: Se trage din toate directiile la acest sfarsit blestemat de an electoral (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre sfarsitul acestui an, un an incarcat politic. Pentru ca pe 11 decembrie se da batalia pentru locurile de.

Tariceanu i-a profetit Alinei Gorghiu ca o salta DNA. Radu Banciu: E posibil ca la varsta lui sa aiba si un pic de vedenii (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre profetia lui Tariceanu potrivit careia Gorghiu urmeaza sa fie saltata de DNA. Copresedintele.

Radu Banciu: Marian Vanghelie face 13 greseli de gramatica in 2 randuri. Un om de genul asta nu poate sa dea lectii, nu poate sa ameninte, nu poate sa vorbeasca in numele viitorului (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre nemultumirile si avertismentele lui Marian Vanghelie privind starea justitiei din Romania. Marian Vanghelie a.

Mi l-au saltat pe Teodosie, fratilor. Radu Banciu: Trimisul Domnului a luat mita ca asa l-a manat Cel de Sus. Un spagar pentru care nea Gigi ar putea intra in greva foamei (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu acuzatiile pentru care Prefericitul Arhiepiscop al Tomisului a fost plasat sub control judiciar. Inculpatul Teodosie.

Radu Banciu, despre falimentul presei scrise din Romania: Ea isi merita soarta pentru ca nu a facut nimic in societate, decat s-a prostituat (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu situatia grava din presa scrisa din Romania, afirmand ca aceasta isi merita falimentul pentru ca nu au.

Minciuna Digi24. Radu Banciu: Colaboram cu ei si le-am spus ca nu au stiri 24 din 24. Apoi a venit cutremurul. La 2 dimineata nu era nici dracul in redactie si s-a aratat cu degetul spre sigla (VIDEO)

Radu Banciu a comanetat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre gluma pe care Tariceanua facut-o la TVR-ul televiziunilor private Digi24. E asa gluma:.

Un fost liberal, refugiat in Dubai pentru a scapa de inchisoare. Radu Banciu: Sta la hotel si numara cash-ul (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emsiunii Lume alui Banciu despre tupeul interlopului Alin Simota, refugiat in Dubai pentru a scapa de.

Ponta si Cacarau se au din nou ca fratii. Radu Banciu: Doi semecherasi lamentabili (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lume alui Banciu despre impacarea anului in politica: Victor Ponta si Crin Cacarau Antonescu se au din nou ca.

Radu Banciu: Sefa liberala nu a avut succes nici macar cu prezentatoarea de la Realitatea TV. Cum am fi fost noi reprezentanti in politica de una ca Denise Rifai? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbot in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca jurnalista Denise Rifai a refuzat propunerea Alinei Gorghiu de a intra in PNL. Alina.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )