Libnet.ro
UNICEF

19:00

Radu Banciu, dupa ce Serban Nicolae a renuntat la amendamentele la legea gratierii: El voia totusi sa iasa niste corupti ca oricum PSD la altceva nu e bun. Cu o idee inteligenta nu putea sa vina (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, dupa ce Serban Nicolae a renuntat la amendamentele la legea gratierii: El voia totusi sa iasa niste corupti ca oricum PSD la altceva nu e bun. Cu o idee inteligenta nu putea sa vina (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu decizia senatorului PSD de a renunta la amendamentele controversate pe care le depusese la legea gratierii, decizia luata dupa. continuă pe B1

Radu Banciu, despre Serban Nicolae: Un muncitor de la mecanica fina vrea sa ne modifice azi Codul penal, pentru ca i s-a acrit lui de atata justitie. Voi ati vazut cum arata? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre Serban Nicolae, social-democratul care a propus, prin amendamente la proiectul legii gratierii, gratierea celor.

Dragnea: Nu sustin gratierea faptelor de coruptie. Astept decizia lui Serban Nicolae privind amendamentele Legii GRATIERII (VIDEO)

Serban Nicolae da inapoi cu gratierea coruptilor. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, vineri, ca nu sustine amendamentele la Legea gratierii si ca Serban Nicolae isi va retrage.

Retrag amendamentele la Legea gratierii, dar dupa dezbateri. Sa le zic invitatilor ca au venit degeaba?

Presedintele Comisiei juridice din Senat, Serban Nicolae, a declarat, luni, ca va retrage amendamentele controversate la Legea gratierii, prin care ar fi eliberate si persoane condamnate pentru coruptie, insa a precizat ca va face acest lucru abia dupa dezbaterile asupra proiectului, pentru ca invitatii sa nu fi venit degeaba la sedinta comisiei.

Serban Nicolae: Sunt dispus sa retrag amendamentele la legea gratierii, nu am ambitii personale. Eu nu am propus sa fie gratiati coruptii

Liderul senatorilor PSD, serban Nicolae, a declarat, luni, ca e dispus sa -si retraga amendamentele controversate la Legea gratierii. Acesta a subliniat ca nu a propus sa fie gratiati coruptii cu toate ca social-democratul a cerut gratierea mai multor fapte de coruptie, dupa cum arata amendamentele depuse la Comisia juridica a Senatului.

Serban Nicolae: Sunt dispus sa retrag amendamentele la Legea gratierii. N-am facut un amendament pentru a gratia coruptii, cum s-a spus intr-un mod pe care nu il mai calific, ca iar se simt unii jigniti...

Social-democratul Serban Nicolae a declarat ca este dispus sa retraga amendamentele pe care le-a depus la legea gratierii,care prevedeau gratierea inclusiv a coruptilor. Anuntul a venit la scurt timp.

Dragnea sustine ca Serban Nicolae isi va retrage amendamentele la legea gratierii, cele care prevedeau gratierea coruptilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca Serban Nicolae, seful Comisiei Juridice dinSenat, isi va retrage amendamentele la proiectul legii gratierii, cele care prevedeau gratierea inclusiv a.

Serban Nicolae: Nu este exclus ca Parlamentul sa renunte cu totul la Legea gratierii

Presedintele Comisiei juridice, Serban Nicolae, a declarat, luni, ca amendamentele propuse de el la proiectul Legii gratierii ar creste numarul condamnatilor eliberati cu aproximativ 1. 500, fata de forma legii propuse de Guvern, dintre care 340 ar fi.

Primarul Mihai Chirica, atacat dur de vicepresedintele PSD Iasi, dupa ce l-a criticat pe Serban Nicolae: Se situeaza in continuare in afara PSD. Este un abuz sa transformi sediul Primariei in tribuna in care comentezi activitatea partidului din care faci

Vicepresedintele PSD Iasi, Ovidiu Laicu, l-a criticat pe primarul Mihai Chirica, despre care a afirmat ca se situeaza in continuare in afara PSD, dupa ce el a lansat o serie de critici la adresa senatorului Serban Nicolae.

Cristian Tudor Popescu, reactie virulenta la adresa lui Serban Nicolae: Echivalentul hai sictir. Omul asta sufera sincer ca nu traieste in perioada de dinainte de 89

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut o reactie virulenta la adresa presedintelui Comisiei juridice din Senat, Serban Nicolae. Totul a pornit de la faptul ca social-democratul a spus despre cei care i-au.

Nu este exclus sa renuntam cu totul la Legea gratierii daca ea nu ajuta sa scapam de amenda CEDO

Presedintele Comisiei juridice, Serban Nicolae, a declarat, luni, ca amendamentele propuse de el la proiectul Legii gratierii ar creste numarul condamnatilor eliberati cu aproximativ 1. 500, fata de forma legii propuse de Guvern, dintre care 340 ar fi persoane condamnate pentru coruptie, ceea ce tot nu rezolva complet problemele din penitenciare, astfel incat nu este exclus ca Parlamentul sa renunte cu totul la aceasta lege.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )