Libnet.ro
UNICEF

15:15

Radu Banciu: Elena Udrea, bolnava la pat, i-a dat dispozitie lui Cristoiu sa publice jurnalul (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Elena Udrea, bolnava la pat, i-a dat dispozitie lui Cristoiu sa publice jurnalul (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu publicarea de catre Ion Cristoiu a fragmente din jurnalul pe care aceasta i l-a inmanat, publicare ce apare fix la o zi dupa ce s-a scris. continuă pe B1

Radu Banciu: Traian Basescu o trimitea dupa tigari pe Elena Udrea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu dezvaluirile facute de Sebastian Ghita privind relatia dintre fostul presedinte Traian Basescu si Elena Udrea. Am aflat ca Tra.

Elena Udrea, dupa ce a pierdut unul dintre gemeni: Asa a vrut Dumnezeu. Acum trebuie sa stau in pat

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a transmis ca in aceasta perioada trebuie sa stea in pat, dat fiind faptul ca a pierdut unul din gemei. Asa a vrut Dumnezeu. A vrut sa fie unul singur acum, asa ca sunt linistita, a spus fostul ministru, adaugand ca se simte bine.

Radu Banciu, despre felul greoi in care Tudorel Toader se ocupa de extradarea lui Sebastian Ghita: Sa ne luam adio vreodata de la recuperarea lui (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu felul greoi in care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, gestioneaza procedura de extradare a lui Sebastian Ghita din.

Radu Banciu, despre gropile de pe pista aeroportului Otopeni: Astea sunt probleme pentru ordonante de urgenta, nu referendumul pentru familie (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu problemele de la aeroportul Otopeni semnalate de directorul Tarom care s-a plans ca schimba saptamanal si de 5 ori rotile.

Radu Banciu: Moftul lui Klaus Iohannis de a se duce pana la Sibiu in fiecare weekend il costa zece ore de drum. Oare ce face el in timpul asta in masina? Trebuie sa fie o atmosfera apasatoare (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre deplasarile pe care presedintele Klaus Iohannis le face la Sibiu in fiecare sfarsit de saptamana. La ce tara.

Elena Udrea a pierdut unul din gemeni. Al doilea nu este in siguranta!

Elena Udrea trece prin momente cumplite. Insarcinata cu gemeni dupa tratamente de fertilizare, celebra politiciana a primit vestea ca a pierdut unul din copii, iar evolutia celuilalt nu este deloc sigura.

Elena Udrea nu s-a prezentat la judecarea dosarului Gala Bute / Avocat: Un medic din Costa Rica i-a recomandat odihna absoluta -*- Elena Udrea nu s-a prezentat la judecarea dosarului Gala Bute / Avocat: Un medic din Costa Rica i-a recomandat odihna absol

Elena Udrea nu s-a prezentat miercuri la judecarea dosarului Gala Bute, iar avocatii sai au anuntat la Instanta suprema ca un medic din Costa Rica i-a recomandat odihna absoluta fostului ministru, scrie Agerpres.

Elena Udrea, dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita: Vreau sa ii raspund amicului meu de la Belgrad. Nu inteleg ce jocuri face

Elena Udrea reactioneaza in urma noului episod al dezvaluirilor lui Sebastian Ghita. Aflat in Serbia, fostul deputat a declarat, in interviul pe care i l-a acordat lui Ion Cristoiu, ca Elena Udrea ar fi vrut.

Noi informatii despre sarcina pierduta de Elena Udrea

Vesti-soc din Costa Rica acolo unde Elena Udrea a pierdut un copil din cei doi gemeni pe care ii astepta. Potrivit informatiilor pe care le detinem, pe 13 martie la un control, Udrea a aflat aceasta veste si.

Motivul secret pentru care Elena Udrea a pierdut una dintre sarcini. Ce ghinion!

Vesti-soc din Costa Rica acolo unde Elena Udrea a pierdut un copil din cei doi gemeni pe care ii astepta. Potrivit informatiilor pe care le detinem, pe 13 martie la un control, Udrea a aflat aceasta veste si.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )