Libnet.ro
UNICEF

18:45

Radu Banciu: Nu esti patriot daca tii cu Simona Halep si nu tii cu Sloane Stephens. E doar un cliseu. Daca as fi spus ca Bach a fost mai mare decat Horia Moculescu, nimeni nu m-ar fi injurat (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Nu esti patriot daca tii cu Simona Halep si nu tii cu Sloane Stephens. E doar un cliseu. Daca as fi spus ca Bach a fost mai mare decat Horia Moculescu, nimeni nu m-ar fi injurat (VIDEO)

Radu Banciu i-a raspuns miercuri, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, unui telespectator care i-a reprosat ca in editia de duminica, desi a adus vorba despre faptul ca Rafael Nadal a castigat al. continuă pe B1

Radu Banciu: Simona Halep nu este un fenomen al tenisului. A pierdut anul trecut finala, ar fi pierdut-o si pe asta daca intalnea o jucatoare care sa stie tenis (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisunii Lumea lui Banciu despre victoria Simonei Halep de la Roland Garros. Nu va schimba cu nimic viata romanilor in continuare. Noi nu am contribuit cu.

Radu Banciu nu se dezminte: Simona Halep are un joc extrem de saracacios

Radu Banciu, un contestatar constant al performantelor Simonei Halep, a declarat aseara la B1 TV ca liderul mondial are un joc extrem de saracacios si a castigat finala de la Paris cu 3-4 lovituri in arsenal.

Radu Banciu: Halep s-a apropiat decisiv de Serena Williams. Scorul nu mai e 23 - 0, e 23 - 1 la titlurile de mare slem (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre victoria Simonei Halep in finala turneului de la Roland Garros. Simona Halep a castigat turneul de la Roland Garros pentru.

Radu Banciu: Klaus Iohannis are un vocabular de copil de clasa a VII-a. N-a facut nici cel mai mic efort sa ajunga sa invete ceva (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu semneaza inca decretul de revocare a sefei DNA, pentru ca inca nu a fi.

Radu Banciu, catre Tariceanu: Bai, impostorule, habarnistule, ordinarule, ai adus in Piata niste niste gunoaie, niste nulitati, ca sa-i mai minti o data! Ce ai facut tu pentru Romania? Stii ca se moare prin spitale? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre mitingul organizat de PSD, sambata, impotriva asa-zisului stat paralel. Niciodata in istoria Europei Moderne, un.

Simona Halep, despre trofeul castigat la Roland Garros: Am simtit ca pierd daca nu schimb ceva

Simona Halep a fost prezenta, miercuri, la o conferinta de presa a unuia dintre sponsori, cu ocazia lansarii unei noi campanii, si a vorbit despre momentul in care a simtit ca poate pierde finala de la Roland Ga.

Simona Halep, intrebata daca a primit vreun mesaj de FELICITARE de la Sharapova dupa castigarea Roland Garros: Nu am VAZUT-O, nu ne-am INTERSECTAT!

Simona Halep a vorbit, luni, la intoarcerea in tara dupa castigarea turneului de la Roland Garros, despre numeroasele mesaje de felicitare pe care le-a primit de la adversarele ei din circuit, inclusiv de la.

Simona Halep a sarbatorit castigarea trofeului alaturi de zeci de romani prezenti la Paris: Ce mesaj le-a adresat (FOTO, VIDEO)

Zeci de romani au sarbatorit alaturi de Simona Halep triumful de la Roland Garros. Ole ole, campionii au cantat acestia in timp ce Halep a ridicat trofeul deasupra capului in aplauzele tuturor. Simona Halep.

Ce masina fabuloasa conduce Simona Halep prin Bucuresti dupa ce a castigat Roland Garros

Simona Halep a semnat un parteneriat cu Mercedes-Benz Romania. in prezent, conduce un model fabulos AMG GT, in valoare de 200. 000 de euro. Modelul pe care il conduce Simona Halep este de culoare galbena.

Ponta a starnit aplauze in plenul Camerei Deputatilor: Nu ma huiduiti, ca o sa spun ca ati huiduit-o pe Simona Halep!

Victor Ponta a vorbit miercuri in plenul Camerei Deputatilor si a starnit aplauzele celor prezenti atunci cand a ironizat mesajele transmise de filialele PSD din tara, potrivit carora multimea adunata pe National Arena ar fi huiduit-o pe Simona Halep si nu pe Gabriela Firea. Am sa va explic ce ati votat, pentru ca sunt sigur ca multi dintre colegii mei nu stiu. Nu ma huiduiti, ca o sa spun ca ati huiduit-o pe Simona Halep!, a spus Ponta.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )