Libnet.ro
UNICEF

08:15

Radu Banciu: Gabi Firea e o femeie kamikaze - mama, eroina si mama-eroina! Perfecta pentru armata nord-coreeana!

B1 B1,
Radu Banciu: Gabi Firea e o femeie kamikaze - mama, eroina si mama-eroina! Perfecta pentru armata nord-coreeana!

Jurnalistul Radu Banciu spune ca Gabriela Firea il intrece la santaj pe Mitica Dragomir, adaugand ca este o femeie kamikaze si detine toate calitatile unui lider din armata nord-coreeana. La santaj,. continuă pe B1

Radu Banciu: Faptul ca Marina Almasan o critica pe Raduleasca e la fel cu situatia in care antrenorul de la FC Botosani zice ca cei din Liga Campionilor nu paseaza bine (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seara, atacul realizatoarei TVR Marina Almasan la adresa Mihaelei Radulescu, care s-a tavalit in faina in cadrul emisiunii Romanii au talent. Banciu spune ca a.

Traian Basescu: incerc sa o tratez pe Gabi Firea ca pe o mamica in luna a opta, asa s-a prevalat public. Sa se hotarasca - mama sau om politic? Ma ofer sa-i botez copilul (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, ca Gabriela Firea trebuie sa se hotarasca cum vrea sa fie tratata, ca o femeie in luna a opta sau ca om politic, referitor la acuzatiile aduse in dosarul.

Radu Banciu: Mazare ar merita spanzuratoarea, intr-o tara civilizata. A fost un calau, a schingiut populatia unui oras (VIDEO)

JurnalistulRadu Banciu a spus, marti seara, caRadu Mazare ar merita sa fie spanzurat pentru hotiile de sute de miliarde de euro pe care le-a comis in fruntea Primariei Constanta. Mazare a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2568 seconds )