Libnet.ro
UNICEF

05:45

Traian Basescu: incerc sa o tratez pe Gabi Firea ca pe o mamica in luna a opta, asa s-a prevalat public. Sa se hotarasca - mama sau om politic? Ma ofer sa-i botez copilul (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: incerc sa o tratez pe Gabi Firea ca pe o mamica in luna a opta, asa s-a prevalat public. Sa se hotarasca - mama sau om politic? Ma ofer sa-i botez copilul (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, ca Gabriela Firea trebuie sa se hotarasca cum vrea sa fie tratata, ca o femeie in luna a opta sau ca om politic, referitor la acuzatiile aduse in dosarul. continuă pe B1

Subiectiv. Traian Basescu s-a pierdut cu Firea

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a mers astazi la Parchetul General, unde a stat doar 20 de minute si a refuzat sa dea declaratii, atat in fata procurorilor dar si a presei. Este acuzat de doua.

Avocat: Traian Basescu va fi audiat in dosarul in care Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, a declarat avocatul parlamentarului, Lucian Bolcas.

Traian Basescu: Firea sa se hotarasca daca vrea sa fie femeia in luna a opta sau om politic

Suspectul de santaj, Traian Basescu a mers astazi la Parchetul General, unde a stat doar 20 de minute si a refuzat sa dea declaratii, atat in fata procurorilor dar si a presei. Este acuzat de doua fapte de.

Traian Basescu: Ma ofer sa ii botez copilul Gabrielei Firea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, ca Gabriela Firea trebuie sa se hotarasca cum vrea sa fie tratata, ca o femeie in luna a opta sau ca om politic, referitor la acuzatiile aduse in dosarul de santaj.

Traian Basescu, citat de procurorii Inaltei Curti pentru a fi audiat in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, a declarat, pentru Mediafax, avocatul parlamentarului, Lucian Bolcas. Bolcas a precizat ca Traian Basescu a fost citat de procurori pentru a da explicatii in acest dosar si ar urma sa se prezinte la audieri in cursul zilei de miercuri.

Traian Basescu posteaza pe Facebook contractul de imprumut intre Crescent si Media Casa Press. Cum reactioneaza Firea

Traian Basescu a postat, pe Facebook, contractul prin care Crescent a imprumutat, in 2007, Media Casa Press, condusa de Gabriela Firea, cu 100. 000 euro, suma care sa fie restituita in interval de un an, si doua acte aditionale ulterioare privind rambursarea a 400. 000 euro si 1,83 milioane dolari, potrivit Mediafax.

Traian Basescu prezinta un contract de imprumut intre Crescent si o firma a Trustului Intact: Sa ne spuna doamna Firea cand s-a rambursat imprumutul

Fostul presedinte Traian Basescu a prezentat pe contul sau de Facebook un contract de imprumut intre Crescent si SC Media Casa Press SRL, firma parte a trustului Intact. Fostul sef al statului face apel la.

Avocatul Gabrielei Firea sustine ca Traian Basescu l-a amenintat pe procurorul general

Lucian Bolcas, avocatul Gabrielei Firea, a declarat, miercuri, la iesirea de la Parchetul General, unde fostul presedinte a fost citat pentru a da declaratii in dosarul in care senatoarea PSD il acuza de santaj, ca suspectul Traian Basescu l-a amenintat ieri pe procurorul general .

UPDATE Traian Basescu a fost audiat la Parchetul General in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj. Fostul presedinte nu a facut declaratii jurnalistilor

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns miercuri, in jurul orei 10. 55, la Parchetul General, unde urmeaza sa fie audiat de procurori in calitate de suspect in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea il acuza de amenintare si santaj. El nu a facut nicio declaratie jurnalistilor la intrare. 25 Fostul sef al statului a parasit Parchetul General, dupa aproximativ jumatate de ora, fara sa faca declaratii jurnalistilor. Mai multe persoane care il asteptau i-au scandat numele.

Traian Basescu, asteptat la Parchetul General pentru a fi audiat in calitate de suspect in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu este asteptat, miercuri, la Parchetul General pentru a fi audiat in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj. Acesta a declarat, luni, ca a primit o scrisoare prin care era invitat la audieri si din care a aflat ca are calitatea de suspect.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )