Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radu Banciu: Generalul Coldea a devenit fum. SRI-ul n-are, practic, nicio replica oficiala. Asta e bizar (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Generalul Coldea a devenit fum. SRI-ul n-are, practic, nicio replica oficiala. Asta e bizar (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre trecerea in rezerva a lui Florian Coldea, care a ocupat functia de prim-adjunct al directorului Serviciului. continuă pe B1

UPDATE. Generalul Coldea a cerut pensionarea. Presedintia a confirmat primirea cererii de trecere in rezerva. SRI a FINALIZAT ancheta privind relatiile generalului Coldea cu fugarul Sebastian Ghita. Concluziile

Serviciul Roman de Informatii SRI) a finalizat ancheta privind relatiile generalului Florian Coldea cu fugarul Sebastian Ghita, sustin sursele Romaniei Libere. Potrivit concluziilor controlului intern, generalul Coldea nu a incalcat legile si normele interne. Coldea a cerut eliberarea din functie si trecerea in rezerva.

UPDATE. Presedintele tarii l-a trecut in rezerva pe generalul Coldea. SRI a FINALIZAT ancheta privind relatiile generalului cu fugarul Sebastian Ghita. Concluziile

Sedintele Serviciul Roman de Informatii SRI) a finalizat ancheta privind relatiile generalului Florian Coldea cu fugarul Sebastian Ghita, sustin sursele Romaniei Libere. Potrivit concluziilor controlului intern, generalul Coldea nu a incalcat legile si normele interne. Coldea a cerut eliberarea din functie. Presedintele tarii l-a trecut in rezerva.

Radu Banciu, despre noua inregistrare a lui Sebastian Ghita: La ce potential pare sa aiba acest individ, marile dezvaluiri inca n-au venit (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre noile dezvaluiri facute de fostul deputat Sebastian Ghita. As spune ca marile dezvaluiri inca.

Daca tot NU e curat pe strazi, macar sa fie bucurie in suflete. Radu Banciu RECITA, in stil caracteristic, POEZIILE scrise de EDILUL GABRIELA FIREA (VIDEO)

Cultura, de la Emisnescu la Firea, astfel s-a putut defini ziua de duminica. Radu Banciu a vorbit, in emisiunea sa de pe B1 TV - Lumea lui Banciu - despre talentul mai putin cunoscut.

Miron Cozma a venit cu KALASNIKOVUL in redactie. Radu Banciu, DEZVALUIRI INCREDIBILE: M-a cautat doua zile la rand. Au fost tensionate in relatia cu el (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de duminica seara despre Dosarul Mineriadei si implicarea lui Miron Cozma in evenimentele din iunie 1990. De asemenea, jurnalistul a povestit si o int.

Tariceanu, atac la adresa sefei DNA: Se simte vulnerabila din cauza legaturilor nesanatoase pe care le vedem ca existau intre ea si generalul Coldea

Seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, se simte vulnerabila, din cauza legaturilor nesanatoase pe care le-ar avea cu fostul prim-adjunct al sefului SRI, Florian Coldea.

Liviu Dragnea, despre suspendarea generalului Florian Coldea: Noua Comisie SRI trebuie sa il cheme pe Eduard Hellvig la audieri

Noua comisie de control parlamentar al SRI, care se va constitui luni, dupa votul plenului reunit al Parlamentului, va trebui sa il cheme la audieri pe directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, pentru a clarifica decizia suspendarii generalului Florian Coldea, a declarat seful PSD, Liviu Dragnea, duminica seara.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )