Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

Radu Banciu: Iohannis a avut un imbold leninist, cerandu-le pur si simplu trei lucruri celor din Guvern (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Iohannis a avut un imbold leninist, cerandu-le pur si simplu trei lucruri celor din Guvern (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia lui Klaus Iohannis de a promulga bugetul pe 2017. Iata, bugetul a fost aprobat pana la urma de. continuă pe B1

Radu Banciu: Se spune despre Dragnea ca ar fi ultimul taran de la Teleorman. Pai, Zgonea ce e? Competentele lui sunt absolut vecine cu neantul (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre Valeriu Zgonea, pe numele caruia DNA a inceput urmarirea penala pentru trafic de influenta. Toti.

Radu Banciu: Acum ca toate mustele din tara stau pe caciula lui, Dragnea incearca si el, ca toti disperatii, sa mai traga de timp in fata justitiei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre cel mai recenttermen in procesul in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in.

Radu Banciu: Partea buna in toata aceasta mega-trasnaie e ca mega-coruptii, marii sarlatani, cand sunt condamnati, nu sunt condamnati numai pentru abuz in serviciu (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre o decizie a Curtii de Apel Alba Iulia care practic a dezincriminat abuzul in serviciu. Detalii.

Radu Banciu: Dupa declaratiile lui Mihai Chirica, Codrin Stefanescu se simte dator sa-si apere seful. Daca toti romanii ar avea un astfel de caine, am trai mult mai bine(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre declaratiile primarului social-democrat din Iasi despre conducerea PSD si despre replica primita de acesta din.

ştiri de la B1

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )