Libnet.ro
UNICEF

17:30

Radu Banciu: Ion Iliescu, care ii ducea cercul lui Ceausescu, o face tata pe Monica Macovei (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Ion Iliescu, care ii ducea cercul lui Ceausescu, o face tata pe Monica Macovei (VIDEO)

RaduBanciu a comentat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, afirmatiile facute de fostul presedinte Ion Iliescu la adresa Monicai Macovei. Ion Iliescu declara. continuă pe B1

Ion Iliescu aduce lamuriri privind intelegerea cu Putin

Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, ne-a trimis la redactie un drept la replica in care a tinut sa nuanteze afirmatiile facute sambata in editia online a ziarului Adevarul si publicate sub titlul Ion Iliescu: Am avut o intelegere cu Putin. Rusia nu-si poate permite sa depaseasca anumite limite.

Ion Iliescu: Romania a avut o intelegere cu Federatia Rusa, in 2004, cu privire la normalizarea relatiilor

Romania a avut o intelegere cu Federatia Rusa, in 2004, privitoare la normalizarea relatiilor, a precizat luni fostul presedinte Ion Iliescu, lider de onoare al PSD. Da, Romania a avut o intelegere cu Federatia Rusa, privitoare la normalizarea relatiilor, in urma vizitei pe care am facut-o la Moscova, in 2004. Reamintesc, pentru ca se uita, sau nu se stie, ca una dintre conditiile aderarii la UE si la NATO este aceea de a nu aduce in sanul celor doua organizatii conflicte care ar putea sa le implice. Romania a facut eforturi pentru a normaliza relatiile cu Ungaria, vezi Tratatul semnat cu aceasta tara, care a permis reconcilierea, dupa modelul franco-german, sau acela cu Ucraina, semnat inaintea summitului NATO de la Madrid, din 1997, a precizat Ion Iliescu.

Radu Banciu, despre scrisoarea lui Fenechiu din inchisoare: Speranta lui ar fi ca Ponta sa iasa presedinte. Anul 2015 s-ar putea sa fie anul marilor gratieri

Radu Banciu a comentat in emisiunea sa scrisoarea pe care Relu Fenechiu a trimis-o din inchisoare, aratand ca speranta acestuia ar fi ca Ponta sa iasa presedinte si sa-i acorde gratierea. Nu v-ati gandit.

Radu Banciu: Mai papa-lapte decat Victor Ponta in politica eu nu cunosc. Va face impresia ca are o carisma de politician?

Radu Banciu a declarat vineri seara ca Victor Ponta nu are carisma de politician, considerand ca acesta nu ar putea fi presedintele Romaniei, fiind genul de amarat de care radeau toti. Eu nu cred ca se.

Radu Banciu: Gabi Szabo si Ruxandra Dragomir nu au ce cauta in politica. E pacat, nemeritat si necinstit (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu de pe B1 TV, ca Gabriela Szabo si Ruxandra Dragomir nu au ce cauta in politica. GabiSzabo si Ruxandra Dragomir.

Ion Iliescu: Am avut o anumita intelegere cu Vladimir Putin. Nu-si pot permite sa treaca dincolo de niste limite

Ion Iliescu, primul presedinte al Romaniei de dupa Revolutie, spune ca desi situatia din Ucraina este ingrijoratoare, n-ar trebui sa ne facem probleme in privinta unei posibile amenintari din partea.

EXCLUSIV Ion Iliescu: Am avut o intelegere cu Putin. Rusia nu-si poate permite sa depaseasca anumite limite

Ion Iliescu, primul presedinte al Romaniei de dupa Revolutie, spune ca desi situatia din Ucraina este ingrijoratoare, n-ar trebui sa ne facem probleme in privinta unei posibile amenintari din partea Rusiei.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )