Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ion Iliescu aduce lamuriri privind intelegerea cu Putin

Adevărul Adevărul,
Ion Iliescu aduce lamuriri privind intelegerea cu Putin

Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, ne-a trimis la redactie un drept la replica in care a tinut sa nuanteze afirmatiile facute sambata in editia online a ziarului Adevarul si publicate sub titlul Ion Iliescu: Am avut o intelegere cu Putin. Rusia nu-si poate permite sa depaseasca anumite limite. continuă pe Adevărul

Ion Iliescu: Am avut o anumita intelegere cu Vladimir Putin. Nu-si pot permite sa treaca dincolo de niste limite

Ion Iliescu, primul presedinte al Romaniei de dupa Revolutie, spune ca desi situatia din Ucraina este ingrijoratoare, n-ar trebui sa ne facem probleme in privinta unei posibile amenintari din partea.

Ion Iliescu: Romania a avut o intelegere cu Federatia Rusa, in 2004, cu privire la normalizarea relatiilor

Romania a avut o intelegere cu Federatia Rusa, in 2004, privitoare la normalizarea relatiilor, a precizat luni fostul presedinte Ion Iliescu, lider de onoare al PSD. Da, Romania a avut o intelegere cu Federatia Rusa, privitoare la normalizarea relatiilor, in urma vizitei pe care am facut-o la Moscova, in 2004. Reamintesc, pentru ca se uita, sau nu se stie, ca una dintre conditiile aderarii la UE si la NATO este aceea de a nu aduce in sanul celor doua organizatii conflicte care ar putea sa le implice. Romania a facut eforturi pentru a normaliza relatiile cu Ungaria, vezi Tratatul semnat cu aceasta tara, care a permis reconcilierea, dupa modelul franco-german, sau acela cu Ucraina, semnat inaintea summitului NATO de la Madrid, din 1997, a precizat Ion Iliescu.

Radu Banciu: Ion Iliescu, care ii ducea cercul lui Ceausescu, o face tata pe Monica Macovei (VIDEO)

RaduBanciu a comentat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, afirmatiile facute de fostul presedinte Ion Iliescu la adresa Monicai Macovei. Ion Iliescu declara.

EXCLUSIV Ion Iliescu: Am avut o intelegere cu Putin. Rusia nu-si poate permite sa depaseasca anumite limite

Ion Iliescu, primul presedinte al Romaniei de dupa Revolutie, spune ca desi situatia din Ucraina este ingrijoratoare, n-ar trebui sa ne facem probleme in privinta unei posibile amenintari din partea Rusiei.

EXCLUSIV Iliescu: Am avut intelegere cu Putin. Rusia nu-si permite sa depaseasca anumite limite

Ion Iliescu, primul presedinte al Romaniei de dupa Revolutie, spune ca desi situatia din Ucraina este ingrijoratoare, n-ar trebui sa ne facem probleme in privinta unei posibile amenintari din partea Rusiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )