Libnet.ro
UNICEF

08:45

Radu Banciu: Gabi Szabo si Ruxandra Dragomir nu au ce cauta in politica. E pacat, nemeritat si necinstit (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Gabi Szabo si Ruxandra Dragomir nu au ce cauta in politica. E pacat, nemeritat si necinstit (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu de pe B1 TV, ca Gabriela Szabo si Ruxandra Dragomir nu au ce cauta in politica. GabiSzabo si Ruxandra Dragomir. continuă pe B1

Ruxandra Dragomir candideaza la Senat impotriva lui Ilie Nastase

Ruxandra Dragomir si-a depus luni candidatura din partea PMP pentru postul de senator din Sectorul 4 lasat vacant de Dan Voiculescu, in timp ce Cristian Ilie, fost deputat, candideaza din partea aceleiasi formatiuni pe locul de senator ramas liber in urma demisiei lui Victor Ciorbea, conform Mediafax.

Ruxandra Dragomir si-a depus candidatura la Senat si il are contracandidat pe Ilie Nastase (VIDEO)

Ruxandra Dragomir si-a depus luni candidatura din partea Partidului Miscarea Populara pentru postul de senator din Sectorul 4, lasat vacant de Dan Voiculescu. De asemenea, fostul deputat Cristian Ilie candideaza.

Radu Banciu: Mai papa-lapte decat Victor Ponta in politica eu nu cunosc. Va face impresia ca are o carisma de politician?

Radu Banciu a declarat vineri seara ca Victor Ponta nu are carisma de politician, considerand ca acesta nu ar putea fi presedintele Romaniei, fiind genul de amarat de care radeau toti. Eu nu cred ca se.

Radu Banciu, despre scrisoarea lui Fenechiu din inchisoare: Speranta lui ar fi ca Ponta sa iasa presedinte. Anul 2015 s-ar putea sa fie anul marilor gratieri

Radu Banciu a comentat in emisiunea sa scrisoarea pe care Relu Fenechiu a trimis-o din inchisoare, aratand ca speranta acestuia ar fi ca Ponta sa iasa presedinte si sa-i acorde gratierea. Nu v-ati gandit.

Surse: Gabi Szabo va candida din partea PSD pentru un post de deputat

Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, va candida din partea PSD pentru o functie de deputat in Colegiul 4 din Ilfov la alegerile partiale din 25 mai.

Radu Banciu: Ziua de 1 Mai ar trebui scoasa de pe harta situatiilor sinistre, precum pomenile politice (VIDEO)

JurnalistulRaduBanciu a afirmat, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, ca ziua de 1 mai ar trebui scoasa de pe harta situatiilor sinistre, cum sunt pomenile.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )