Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Ion Iliescu nu este un hot, este un criminal. Pentru faptele astea nu a platit niciodata

B1 B1,
Radu Banciu: Ion Iliescu nu este un hot, este un criminal. Pentru faptele astea nu a platit niciodata

Jurnalistul Radu Banciu a lansat un atac dur la adresa lui Ion Iliescu, in contextul scandalului din PSD, spunand despre acesta ca este un criminal care nu a platit niciodata pentru faptele sale. Se tot spune. continuă pe B1

Sebastian Ghita se erijeaza in reformistul PSD: E momentul ca Ion Iliescu sa se retraga, nu mai poate fi un simbol al PSD / Coruptia e pentru Romania mai rea decat cancerul

Deputatul PSD Sebastian Ghita a afirmat imediat dupa sedinta de joi a conducerii PSD, ca Victor Ponta trebuie sa reformeze in profunzime PSD. Ghita a cerut retragerea din partid a lui Ion Iliescu, adaugand ca Toti cei cu probleme cu arestari preventive si situatii grave trebuie suspendati din PSD. Ne trebuie un cod de integritate si o comisie centrala cu putere de decizie, potrivit EVZ. Ghita i-a numit pe Radu Mazare, Nicusor Constantinescu, Bunea Stancu, Adrian Duicu, Mocanu, Pendiuc, Hrebenciuc, dar si altii sunt exemple vii ale perceptiei ca este PSD ar fi un partid corupt.

Sebastian Ghita: Ion Iliescu sa se retraga, Radu Mazare sa plece din partid

Deputatul PSD, Sebastian Ghita, a fost un alt nemultumit in sedinta CExN de joi. Social-democratul a explicat ca sunt oameni care strica imaginea partidului, oameni precum Ion Iliescu. Intr-un fel,.

Ion Iliescu, prima reactie dupa ce s-a cerut retragerea sa din PSD: Scuza ca Victor Ponta ar fi pierdut pentru ca eu as fi comunist este o mizerie si un act de lasitate

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu spune, intr-o scrisoare deschisa catre membrii si simpatizantii partidului, ca refuza sa primesca lectii de la oameni care cred ca si-au cumparat un partid,.

Ion Iliescu, scrisoare deschisa: Scuza ca Victor Ponta ar fi pierdut pentru ca eu as fi comunist, o mizerie si un act de lasitate

Ion Iliescu afirma intr-o lunga scrisoare publicata pe blogul lui, ca scuza potrivit careia Victor Ponta ar fi pierdut alagerile pentru ca el ar fi comunist este o mizerie si un act de lasitate.

Victor Ponta: intre mine si Sebastian Ghita este un conflict politic. Nu cred ca solutia e excluderea lui Ion Iliescu (VIDEO)

Presedintele PSD Victor Ponta nu crede ca excluderea lui Ion Iliescu din partid este o solutie, intr-un interviu acordat DCNews. Seful social democratilor a avut critici insa la adresa deputatului PSD.

Radu Banciu: Excluderea lui Marian Vanghelie din PSD ar produce un cataclism

Excluderea lui Marian Vanghelie din PSD ar produce un cataclism, sustine Radu Banciu, care afirma ca desi pesedistul este putred de bogat, nu-si poate numara averea bpentru ca nu stie sa numere atat de.

Sebastian Ghita (PSD): Ion Iliescu trebuie sa inteleaga ca nu mai poate fi un simbol al nostru

Deputatul PSD Sebastian Ghita se arata nemultumit de faptul ca imaginea actualului partid este asociata cu cea a lui Ion Iliescu, aratand ca din aceasta cauza Victor Ponta a fost catalogat drept.

Radu Banciu catre Mircea Geoana: Se inchide acest cerc de 25 de ani pentru PSD. Daca nu schimbati oamenii, nu veti avea succes

Jurnalistul Radu Banciu i-a dat un sfat lui Mircea Geoana, cu privire la strategia pe care PSD ar trebui sa o urmeze in viitor, dupa ce politicianul a afirmat marti ca vrea sa ajute la depasirea celui mai.

Codrin Stefanescu: Ion Iliescu ne-a mai urechiat. Nu avem probleme in PSD

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu spune, intr-o scrisoare deschisa catre membrii si simpatizantii partidului, ca se contureaza la varful partidului scuza ca Ponta ar fi pierdut pentru ca el ar fi.

Radu Banciu: Geoana, Sova si Vanghelie nu mai au niciun viitor politic

Jurnalistul Radu Banciu a comentat in emisiunea de joi seara deciziile luate de CExN al PSD, de excludere a lui Dan Sova, Marian Vanghelie si Mircea Geoana, aratand ca acestia nu faceau decat un pic de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )