Libnet.ro
UNICEF

16:15

Radu Banciu: Geoana, Sova si Vanghelie nu mai au niciun viitor politic

B1 B1,
Radu Banciu: Geoana, Sova si Vanghelie nu mai au niciun viitor politic

Jurnalistul Radu Banciu a comentat in emisiunea de joi seara deciziile luate de CExN al PSD, de excludere a lui Dan Sova, Marian Vanghelie si Mircea Geoana, aratand ca acestia nu faceau decat un pic de. continuă pe B1

Radu Tudor: Geoana si Vanghelie s-au situat de la inceputul mandatului lui Ponta in plan opus. Sova va fi reprimit in partid

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a comentat decizia PSD de a ii exclude pe Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova din PSD. Mircea Geoana si Marian Vanghelie s-au situat.

Surse: Geoana, Sova, Vanghelie si Negoita vor fi propusi pentru excluderea din PSD. Vezi declaratiile date inainte de CExN (VIDEO)

Mircea Geoana, Dan Sova,MarianVanghelie si RobertNegoita vor fi propusi spre excluderea din PSD, au anuntat surse din cadrul partidului pentru B1 TV. Cei patru ar urma sa fie exclusi din cauza.

Radu Banciu catre Mircea Geoana: Se inchide acest cerc de 25 de ani pentru PSD. Daca nu schimbati oamenii, nu veti avea succes

Jurnalistul Radu Banciu i-a dat un sfat lui Mircea Geoana, cu privire la strategia pe care PSD ar trebui sa o urmeze in viitor, dupa ce politicianul a afirmat marti ca vrea sa ajute la depasirea celui mai.

Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova au fost EXCLUSI din PSD

Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova au fost exclusi din PSD, conform primelor informatii date pe surse din sedinta PSD. Declaratiile lui Mircea Geoana au fost in contradictoriu cu informatia noastra.

CExN al PSD a votat excluderea din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova

Comitetul Executiv National al PSD CExN) a votat, joi, excluderea din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, conform unor surse social-democrate.

Geoana, Sova si Vanghelie, exclusi din PSD

ACTUALIZARE 18:51 Ponta: in formula noua a USL, dorim sa prezentam o formula restructurata de Guvern Premierul Victor Ponta a declarat, azi, ca in formula noua a USL, lansata in 14 noiembrie, se doreste prezentarea in Parlament a unei variante retructurate de Guvern si a bugetului pe 2015, el mentionand ca a luat act de decizia UDMR de a iesi din coalitia de guvernare si respecta aceasta decizie. * Ioan Rus: Au fost 80 si ceva de voturi pentru excluderile din partid * Sova: Am fost exclus, accept sanctiunea, e justificata * Vanghelie: A fost o executie.

Radu Banciu: Excluderea lui Marian Vanghelie din PSD ar produce un cataclism

Excluderea lui Marian Vanghelie din PSD ar produce un cataclism, sustine Radu Banciu, care afirma ca desi pesedistul este putred de bogat, nu-si poate numara averea bpentru ca nu stie sa numere atat de.

Radu Banciu: UDMR e ca si trecut in tabara penelista. Ei stiu ca din 2015 sau 2016 va fi un loc caldut la guvernare

Jurnalistul Radu Banciu considera ca UDMR va iesi de la guvernare pentru a se alatura PNL-ului, avand in vedere ca majoritatea populatiei maghiare din Romania il sustine pe Iohannis. UDMR e ca si trecut.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2559 seconds )