Libnet.ro
UNICEF

12:30

Radu Banciu isi imagineaza ca Ponta va fi retinut in SUA: Va plange pe aeroport, va spune ca il asteapta 7,4 milioane de oameni (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu isi imagineaza ca Ponta va fi retinut in SUA: Va plange pe aeroport, va spune ca il asteapta 7,4 milioane de oameni (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu si-a imaginat, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, cum ar fi ca premierul Ponta sa fie retinut in SUA. Sa vedem exact ce ii vor zice americanii lui Victor. continuă pe B1

Banciu isi imagineaza ca Ponta va fi retinut in SUA: Va plange pe aeroport, va spune ca il asteapta 7,4 milioane de oameni

Jurnalistul Radu Banciu si-a imaginat, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, cum ar fi ca premierul Ponta sa fie retinut in SUA. Sa vedem exact ce ii vor zice americanii lui Victor.

Radu Banciu: Facem pariu ca Ponta se va pune in genunchi in SUA? Facem pariu ca vinde tara?

Jurnalistul Radu Banciu a pariat, miercuri seara, in cadrul emisiuniiLumea lui Banciu de pe B1 TV ca premierul Victor Ponta va vinde Romania americanilor, odata cu vizita sa in SUA de saptamana.

Radu Banciu, despre privatizarea CFR Marfa: Victor Ponta, in loc sa multiplice sansele investitorilor, ii sperie

Radu Banciu a vorbit, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre scandalul dintre premier si presedintie legat de privatizarea CFRMarfa. Victor Ponta il indica vinovat.

Radu Banciu: La pupat oasele Sfintei Parascheva s-au inghesuit oameni fara slujba precum Ponta sau Vosganian

Radu Banciu a vorbit, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, despre inghesuiala formata la moastele SfinteiCuvioase Parascheva. Am trecut si de ziua de luni, marcata.

Interviu cu Radu Banciu: Ma intereseaza sa vorbesc despre lucrurile rele

Lumea lui Banciu nu este comoda, iar incisivul Radu Banciu nu a lasat pe nimeni indiferent. Aprobat de unii, contestat de altii, de-a lungul a 20 de ani de cariera realizatorul emisiunii de pe B1 TV si-a atras m.

Radu Banciu ii provoaca la duel pe jurnalistii Antena 3: Veniti la B1 TV sa ne dam cateva palme fictive

Jurnalistul Radu Banciu i-a provocat, marti seara, pe prezentatorii postului Antena 3, la un duel chiar in platoul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV. imi permit sa va fac o invitatie pentru.

Emisiunea lui Mihai Bendeac de la Antena 1, suspendata dupa o invitatie lansata lui Radu Banciu si parodierea lui Mircea Badea

Mihai Bendeac, anunta, intr-o postare pe Facebook, ca emisiunea sa de la Antena 1, iComedy, e foarte posibil sa nu mai fie pe post incepand de saptamana aceasta. Nu vreau sa pozez in martir, dar voi lupta pana la ultima picatura de sange pentru o tara in care tinerii sa se exprime liber. Primul conflict major a aparut la inceputul proiectului, cand am aflat ca nu ni se permite sa filmam un duet in rime ce avea ca personaje doi jurnalisti aflati in concurenta directa: Mircea Badea si Radu Banciu. Am considerat ca, fiind un show ce parodiaza media si societatea romaneasca, acest subiect este unul de actualitate si cu o mare notorietate. ) Am fost anuntati ca parodiile realizate nu trebuie sa contina nimic legat de postul Antena 3 sau persoanele care lucreaza acolo. Pe langa acest aspect, ni s-au mai comunicat si numele unor persoane private ce nu pot fi pronuntate pe post, spune Bendeac.

Radu Banciu: La ZOO Timisoara, oficialii au innebunit o zebra, facand-o sa evadeze si sa se sinucida

Jurnalistul Radu Banciu a comentat duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV tragicul eveniment de la Gradina Zoologica din Timisoara, in care o zebra a murit inecata, dar si.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )