Libnet.ro
UNICEF

05:00

Radu Banciu: Politicienii au confiscat Ziua Nationala. 1 Decembrie a ajuns sa fie o rafuiala, o disputa intre clanuri (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Politicienii au confiscat Ziua Nationala. 1 Decembrie a ajuns sa fie o rafuiala, o disputa intre clanuri (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca politicienii cu probleme penale nu au fost invitati de Presedintie la parada organizata la Arcul de. continuă pe B1

Radu Banciu, despre discursul lui Klaus Iohannis: Nu poti sa vorbesti despre NATO cand vorbesti despre apa calda din Berceni. Ce legatura are sarbatorirea zilei de 1 Decembrie cu NATO?

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre precizarile facute de presedintele Klaus Iohannis in legatura cu decizia de a nu invita la parada militara.

Klaus Iohannis, despre decizia de a nu invita politicieni penali la parada de Ziua Nationala: Este bine sa dam semnale ca de la varful statului se promoveaza curatenia politica

Presedintele Klaus Iohannis si-a justificat, marti, decizia de a nu invita politicienii cu probleme penale la parada militara de Ziua Nationala. Seful statului a declarat ca acesta este un semnal ca se promoveaza curatenia politica de la varful statului .

Vadim, un tribun uitat. Radu Banciu, despre aniversarea a 67 de ani de la nasterea liderului PRM: Nu era nici dracu la mormantul lui! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre aniversarea a 67 de ani de la nasterea lui Corneliu Vadim Tudor. Jurnalistul a comentat afirmatiile lui Marius Marinescu.

Radu Banciu: Mare branza ca l-am avut si noi pe Brancusi, sa-i luam in brate bucatica aia. Ati si vazut cum arata... Ce e aia, ma, fata de toate minunile lumii? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre scandalul din jurul achizitionarii operei de arta Cumintenia pamantului. Acum.

Focus pe Romania de Ziua Nationala: Ce programe pregateste PrimaTV de 1 decembrie

Prima TV sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei cu filme romanesti, o editie speciala Focus pe Romania si o editie de sarbatoare a emisiunii culinare Mama mea gateste mai bine.

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita, la Alexandria, cu muzica, vin fiert si varza cu ciolan

Municipalitatea pregateste pentru Ziua Nationala a Romaniei, 1 decembrie 2016, 2600 de portii de varza cu ciolan. Alexandrenii care se vor aduna pe platoul de la Finantele Publice Teleorman pentru a serba Ziua Romaniei vor primi, tot din partea municipalitatii, vin fiert.

Ce programe speciale a pregatit TVR de Ziua Nationala a Romaniei

Parade militare in direct, spectacolul folcloric Noi suntem romani, editii speciale ale emisiunilor Perfect Imperfect, Romania 9, Stirile de maine si documentarul Cum s-a facut 1 Decembrie? se numara printre programele pregatite de TVR 1 pentru Ziua Nationala a Romaniei.

Peste 23.000 de politisti, mobilizati zilnic pentru minivacanta de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 23. 000 de politisti, jandarmi, pompieri si politisti de frontiera vor fi mobilizati zilnic pentru minivacanta de Ziua Nationala. Asa a transmis ministrul Afacerilor Interne, Dragos Tudorache, intr-un comunicat de presa. Masurile sunt valabile in perioada 30 noiembrie - 4 decembrie, arata sursa citata.

De Ziua Nationala Unionistii vor fi la Bruxelles pentru a cere solidaritate

Pe data de 1 decembrie Diaspora din Romania si Republica Moldova se va reuni la Bruxelles pentru a cere, de Ziua Nationala, solidaritate. Unirea Romaniei cu Republica Moldova nu este doar responsabilitatea noastra ci a intregului spatiu european.

Bai, stii ce vreau eu de Ziua Nationala a Romaniei?

Efectiv m-am saturat de toata parada de Ziua Nationala. Cu profundul respect pe care il am Armatei Romane, este Ziua Nationala a Romaniei, nu Ziua Armatei!.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )