Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: A reinviat Antonescu, marele regret al acestei campanii. Cacarau n-ar fi schimbat viata Romaniei, dar nu ne-am fi plictisit cu el (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: A reinviat Antonescu, marele regret al acestei campanii. Cacarau n-ar fi schimbat viata Romaniei, dar nu ne-am fi plictisit cu el (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, joi seara, despre reaparitia lui Crin Antonescu pe scena publica, aproape de finalul campaniei prezidentiale. Sa-i dam cuvantul marelui absent al acestei finale. continuă pe B1

Radu Banciu, despre a doua dezbatere prezidentiala: Ponta, exact ca tocilarul care a studiat toata materia. Iohannis zici ca nici n-are consilieri (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seara, a doua dezbatere prezidentiala intre Ponta si Iohannis, afirmand ca fata de confruntarea anterioara, este cea mai bine moderata discutie din istoria.

Radu Banciu, despre dezbaterea electorala: Unul a dat pumni si celalalt a aratat ca stie sa incaseze. Ponta e artificial, iar Iohannis atata poate

Radu Banciu a comentat, marti seara, prima dezbatere electorala dintre prezidentiabilii Klaus Iohannis si Victor Ponta. in functie de prestatia celor doi in platoul de televiziune, Ponta a fost stralucitor.

Radu Banciu: Numirea lui Melescanu la MAE e un calcul inter-electoral. Daca il iei tare, nici nu stie unde a fost numit (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, demisia lui Titus Corlatean de la sefia Ministerului Afacerilor Externe, dupa scandalul legat de primul scrutin al prezidentialelor in diaspora, si numirea lui.

Radu Banciu: Europa vegheaza pentru noi, aici este speranta Romaniei, indiferent cine vine presedinte (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, duminica seara, implicarea Bisericii in campania electorala si faptul ca religia unora dintre candidati a fost transformata in subiect de campanie. Victor Ponta este machid.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )