Libnet.ro
UNICEF

12:45

Radu Banciu: Romanul stie sa semneze, ba chiar se lauda dupa aia ca a facut-o pentru viitor, dar daca votul ar costa, nu s-ar mai gandi nimeni la viitor (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Romanul stie sa semneze, ba chiar se lauda dupa aia ca a facut-o pentru viitor, dar daca votul ar costa, nu s-ar mai gandi nimeni la viitor (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre apelul facut de Nicusor Dan catre sustinatorii USR de a dona cate 50 de lei pentru campania. continuă pe B1

Nicusor Dan se lauda ca USR devine a treia forta politica. Radu Banciu: Sa vedem totusi rezultate la alegeri, nu doar sondaje (VIDEO)

Radu Banciu a prezentat in emisiunea de duminica seara sondajul comandat de Nicusor Dan cu privire la alegerile parlamentare. Conform acestuia, dupa 11 decembrie, in parlament vor intra 4 partide: PSD, PN.

Radu Banciu: Alina Gorghiu, cel putin temporar, a devenit unica. in sfarsit, si-a vazut visul cu ochii dupa demisia lui Vasile Blaga (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Alina Gorghiu a devenit presedinte unic al PNL. Alina Gorghiu, cel putin temporar, a devenit.

Radu Banciu: Dorin Cocos a fost primit la Penitenciarul Rahova ca Ceausescu in vizitele de lucru (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre primirea cu fast al lui Dorin Cocos la Penitenciarul.

Radu Banciu, despre suspiciunea de plagiat in cazul Kovesi: Cand ma uit la iubitul ei in reclamele in care e imbracat in pijama de detinut, nu cred ca e o asa mare studiosenie (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu declaratiile presedintelui Klaus Iohannis cu privire la suspiciunile de plagiat ale sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Nu cred ca.

Radu Banciu, despre dosarele lui Traian Basescu: Palarea de bani vine la sfarsit de mandat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lume alui Banciu despre dosarele lui Traian Basescu. Dintre toate, doua i-au atras atentia jurnalistului: cel in care fostul.

Radu Banciu, despre dosarele lui Traian Basescu: Spalarea de bani vine la sfarsit de mandat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lume alui Banciu despre dosarele lui Traian Basescu. Dintre toate, doua i-au atras atentia jurnalistului: cel in care fostul.

Radu Banciu, despre investitiile fostului ministru Elena Udrea: Mai bine s-ar fi dus pe Marte cu asta al iei, ca poate acolo faceau impresie mai buna (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre atacurile Elenei Udrea la Cabinetul Ciolos. Jurnalistul ii reaminteste fostului ministru ca viziunea sa cu.

Colegul lui Mihai Viteazu, Valeriu Zgonea, ar putea prelua sefia SIE. Radu Banciu: Sa speram ca nu este decat o veste falsa. Politica s-ar face armonica (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu zonurile conform carora fostul sef al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, ar urma sa preia stafeta de la Mihai Razvan.

Radu Banciu: Cristinel Bigiu, baronul de Buzau, a recunoscut ca a dus personal 425.000 de euro la PNL (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre condamnarile baronului local de Buzau Cristinel Bigiu si despre cum le-a povestit procurorilor ca plimba sutele.

Radu Banciu: E posibil ca un tehnocrat sa continue ca premier deoarece criteriile puse de Iohannis nu prea se potrivesc marilor noastre partide, adica sa nu fii condamnat, sa nu fii urmarit... Pai atunci cine? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre rezultatele unui sondaj realizat la comanda PNL si despre posibilul viitor premier al Romaniei. PSD ar.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )