Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Sorin Rosca Stanescu va sta 10 luni in puscarie. Va fi inca unul care va scrie mai mult decat a citit (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Sorin Rosca Stanescu va sta 10 luni in puscarie. Va fi inca unul care va scrie mai mult decat a citit (VIDEO)

JurnalistulRaduBanciu a comentat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, condamnarea lui Sorin Rosca Stanescu la doi ani de inchisoare cu executare in . continuă pe B1

Sorin Rosca Stanescu, 2 ani si 4 luni de inchisoare cu EXECUTARE in dosarul Rompetrol

Sorin Rosca Stanescu, condamnat in dosarul Rompetrol. Senatorul Rosca Stanescu, condamnat la 2 ani si 4 luni de inchisoare. Sorin Pantis, condamnat la 2 ani si 8 luni cu executare. Stire in curs de.

Dosarul Rompetrol: Sorin Rosca Stanescu - 2 ani si 4 luni cu executare, Sorin Pantis - 2 ani si 8 luni

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat definitiv, marti, in dosarul Rompetrol, pe senatorul Sorin Rosca Stanescu la doi ani si patru luni de inchisoare cu executare si pe fostul ministru Sorin Pantis la doi ani si opt luni de inchisoare, tot cu executare.

Condamnari in dosarul Rompetrol: Sorin Rosca Stanescu - 2 ani si 4 luni cu executare, Sorin Pantis - 2 ani si 8 luni

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat definitiv, marti, in dosarul Rompetrol, pe senatorul Sorin Rosca Stanescu foto) la doi ani si patru luni de inchisoare cu executare si pe fostul ministru Sorin Pantis la doi ani si opt luni de inchisoare, tot cu.

Drumul lui Sorin Rosca Stanescu de la ziarist la puscarias

Sorin Rosca Stanescu, condamnat la 2 ani si patru luni de inchisoare cu suspendare in dosarul Rompetrol, a fost ziarist, senator si om de afaceri, iar de numele sau se leaga mai multe scandaluri cu rasunet in presa.

Dosarul Rompetrol. Sorin Rosca Stanescu s-a predat la Politia Ilfov: Am aflat ca sunt condamnat penal. La inchisoare. Fara suspendare

Senatorul Sorin Rosca Stanescu s-a predat, marti seara, Politiei Ilfov dupa ce acesta a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare in dosarul Rompetrol. in acest caz, inca cinci persoane au fost condamnate la inchisoare cu executare.

VIDEO. UPDATE Dosarul Rompetrol: Senatorul Rosca Stanescu - 2 ani si 4 luni cu executare, fostul ministru Sorin Pantis - 2 ani si 8 luni. Fostele sefe ale CNVM, Gabriela Anghelache si Irina Popovici, cate 3 ani cu suspendare. SRS s-a predat la IPJ Ilfov

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat definitiv, marti, in dosarul Rompetrol, pe senatorul Sorin Rosca Stanescu la doi ani si patru luni de inchisoare cu executare si pe fostul ministru Sorin Pantis la doi ani si opt luni de inchisoare, tot cu executare. Sorin Rosca Stanescu va abea un regim de detentie semideschis.

VIDEO. UPDATE Dosarul Rompetrol: Senatorul Rosca Stanescu - 2 ani si 4 luni cu executare, fostul ministru Sorin Pantis - 2 ani si 8 luni. Fostele sefe ale CNVM, Gabriela Anghelache si Irina Popovici, cate 3 ani cu suspendare

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat definitiv, marti, in dosarul Rompetrol, pe senatorul Sorin Rosca Stanescu la doi ani si patru luni de inchisoare cu executare si pe fostul ministru Sorin Pantis la doi ani si opt luni de inchisoare, tot cu executare.

Sorin Rosca Stanescu, condamnat definitiv la doi ani si patru luni de inchisoare cu executare in dosarul Rompetrol

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv, marti, pe senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu, la doi ani de inchisoare cu executare in dosarulRompetrol, informeaza B1 TV. in acelasi dosar a fost.

Senatorul PNL Rosca Stanescu, 2 ani si 4 luni de inchisoare cu EXECUTARE in dosarul Rompetrol

Senatorul Sorin Rosca Stanescu a fost condamnat definitiv marti, de Curtea de Apel Bucuresti CAB), la doi ani si patru luni de inchisoare cu executare in dosarul Rompetrol. in acelasi dosar, fostul ministru.

Rosca Stanescu: Mi-am facut bagajele. Ma pregatesc sa ma duc la penitenciar

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv, marti, in dosarul Rompetrol, pe senatorul Sorin Rosca Stanescu la doi ani si patru luni de inchisoare cu executare. Am aflat ca sunt condamnat penal la.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )