Libnet.ro
UNICEF

19:15

Radu Banciu: Ce spectacol grotesc a ajuns politica romaneasca daca UDMR si PRM impart acelasi ciolan de a doua zi (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Ce spectacol grotesc a ajuns politica romaneasca daca UDMR si PRM impart acelasi ciolan de a doua zi (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marti seara, ca aliantele create imediat dupa primul tur al alegerilor prezidentiale arata ce spectacol grotesc a ajuns politica romaneasca. Atat de curva e. continuă pe B1

Radu Banciu: invingatorii acestui scrutin sunt cei care au stat acasa. PSD-istii au votat neclintiti, dupa cumetreala (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, rezultatele primului tur al alegerilor prezidentiale, precizand ca PSD a obtinut un scor remarcabil, in ciuda uraganului de pe scena politica din ultima perioada.

Un nou pol in politica romaneasca: A Treia Forta (Actualizat)

Astazi, 2 noiembrie 2014, s-a nascut ceea ce putem numi A Treia Forta in politica acestei tari. Este limpede ca, in pofida Casandrelor de serviciu, a profetilor pagubosi si specialistilor in a cobi, sute de mii de cetateni ai Romaniei au sustinut si sustin chiar in aceste clipe, prin votul lor, candidatura Monicai Macovei. Este vorba de un alt fel de a gandi si de a practica politica, unul in care cetateanul este respectat, nu manipulat in chip cinic. Astazi, PSD-ul a facut tot ce i-a stat in puteri pentru a neutraliza votul diasporei romanesti. Micul Caligula, premierul plagiator care se vrea presedinte, stie ca romanii din afara tarii nu se lasa prostiti de toxicele tampenii debitate de televiziunile ancilare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )