Libnet.ro
UNICEF

13:15

Radu Banciu: Televiziunea publica, sabotata politic. Rares Bogdan e picatura care ar putea umple paharul in USL

B1 B1,
Radu Banciu: Televiziunea publica, sabotata politic. Rares Bogdan e picatura care ar putea umple paharul in USL

Jurnalistul RaduBanciu a comentat, luni seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, amploarea tensiunilor din varful USL dupa ce PNL-ul l-a propus pe Rares Bogdan la conducerea Televiziunii Publice. Iar. continuă pe B1

Radu Banciu: Decat sa-l pui pe Rares Bogdan la sefia TVR, mai bine inchizi televiziunea

Jurnalistul RaduBanciu a declarat, luni seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, cat de aproape a fost sa fie numit seful Televiziunii Romane. Am fost pe lista scurta a celor care puteau sa preia sef.

Un nou conflict Ponta-Antonescu din cauza lui Rares Bogdan, propunerea PNL pentru sefia TVR.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca au existat unele discutii informale pentru ca omul de televiziune Rares Bogdan sa fie propus pentru sefia TVR, informeaza Mediafax. In legatura cu televiziunea, au existat niste discutii si se convenise, de principiu si din nou informal, nu printr-o vreo decizie a USL, sa propunem pe omul de televiziune, pe omul de presa, Rares Bogdan, a spus Antonescu. Liderul PNL a mentionat ca subiectul sustinerii lui Rares Bogdan la sefia TVR a fost .

Antonescu: Rares Bogdan este propunerea PNL pentru sefia TVR.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca au existat unele discutii informale pentru ca omul de televiziune Rares Bogdan sa fie propus pentru sefia TVR, informeaza Mediafax. Liderul PNL a afirmat ca mai ramane un subiect in discutie validarea propunerii PNL pentru sefia TVR la nivelul Parlamentului, in persoana lui Rares Bogdan. El a mentionat ca subiectul sustinerii lui Rares Bogdan la sefia TVR a fost discutat intre liderii USL. In legatura cu televiziunea, au existat niste discutii .

Validarea lui Rares Bogdan, respinsa de Parlament din lipsa de cvorum. Bogdan: A fost un aranjament politic

Validarea lui Rares Bogdan, propus de PNL in functia de presedinte director general interimar al TVR, a fost respinsa de Parlament, pentru ca nu a fost cvorum. Numirea lui Rares Bogdan a intrunit 174 de voturi .

Numirea lui Rares Bogdan la sefia TVR, blocata dupa ce PSD-istii au plecat din plen

Comisiile de cultura ale Parlamentului au acordat marti aviz favorabil jurnalistului Rares Bogdan in urma audierii acestuia pentru functia de director general interimar al Societatii Romane de Televiziune, anunta Agerpres. Rares Bogdan a declarat la audieri ca vrea sa faca o emisiune saptamanala la TVR, dar si sa invite colaboratori preum Stelian Tanase, Mircea Dinescu, Alina Mungiu Pippidi, Cornel Nistorescu, Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu, Marius Pieleanu, Cristian Tudor Popescu. 11: Acum se face apelul nominal al parlamentarilor pentru a se vedea daca exista cvorum sau nu. Daca nu exista cvorum, Rares Bogdan nu poate primi votul decisivUPDATE 15. 35: Sedinta de plen a inceput. PDL a parasit sala, PNL cere pauza de 5 minute. PSD nu este in sala pentru ca doreste blocarea numirii lui Rares Bogdan la SRTV. Cel mai probabil sedinta se va amana. Crin Antonescu, despre lipsa PSD de la votul pentru noul sef al TVR: O istorioara scurta despre cine are cuvant si cine nu .

Rares Bogdan a primit aviz favorabil de la comisiile de cultura ale Parlamentului. Planurile lui pentru TVR: Vrea o emisiune saptamanala, plus invitati precum Marius Pieleanu, Nistorescu, Alina Mungiu sau Plesu

Comisiile de cultura ale Parlamentului au acordat marti aviz favorabil jurnalistului Rares Bogdan in urma audierii acestuia pentru functia de director general interimar al Societatii Romane de Televiziune, anunta Agerpres. Rares Bogdan a declarat la audieri ca vrea sa faca o emisiune saptamanala la TVR, dar si sa invite colaboratori preum Stelian Tanase, Mircea Dinescu, Alina Mungiu Pippidi, Cornel Nistorescu, Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu, Marius Pieleanu, Cristian Tudor Popescu. Parlamentarii PSD iau in calcul sa se abtina la votul din plen pentru validarea lui Rares Bogdan la TVR - surse.

UPDATE Rares Bogdan a primit aviz favorabil de la comisiile de cultura ale Parlamentului. Planurile lui pentru TVR: Vrea o emisiune saptamanala, plus invitati ca Pieleanu, Nistorescu, Alina Mungiu sau Plesu/ PSD nu a participat la votul in plen, cel mai

Comisiile de cultura ale Parlamentului au acordat marti aviz favorabil jurnalistului Rares Bogdan in urma audierii acestuia pentru functia de director general interimar al Societatii Romane de Televiziune, anunta Agerpres. Rares Bogdan a declarat la audieri ca vrea sa faca o emisiune saptamanala la TVR, dar si sa invite colaboratori preum Stelian Tanase, Mircea Dinescu, Alina Mungiu Pippidi, Cornel Nistorescu, Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu, Marius Pieleanu, Cristian Tudor Popescu. 35 Sedinta de plen a inceput. PDL a parasit sala, PNL cere pauza de 5 minute. PSD nu este in sala pentru ca doreste blocarea numirii lui Rares Bogdan la SRTV. Cel mai probabil sedinta se va amana. Crin Antonescu, despre lipsa PSD de la votul pentru noul sef al TVR: O istorioara scurta despre cine are cuvant si cine nu .

Sfidarea PSD la adresa PNL. Numirea lui Rares Bogdan la sefia TVR a picat din lipsa de cvorum dupa ce PSD-istii au plecat din plen

PSD a dat marti o lovitura liberalilor dupa scandalul modificarilor la Codul Penal, refuzind pur si simplu sa se prezinte in plen atunci cind era programat votul pentru numirea lui Rares Bogdan, propus de PNL, la sefia Senatului. Crin Antonescu a sanctionat comportamentul PSD si a declarat ca e o istorioara despre cine are cuvant, cine e mincinos. Rares Bogdan a declarat ulterior ca am cazut intre scaune, nu ma intereseaza negocierea lor. Surse parlamentare au declarat pentru HotNews. ro ca PSD s-a razbunat pe Crin Antonescu dupa declaratiile liderului liberal la adresa lui Ponta pe tema modificarilor la Codul Penal. Aceleasi surse sustin ca PNL va forta numirea unui reprezentant la TVR in sedinta de pe 30 ianuarie, dedicata bugetului. Crin Antonescu, despre lipsa PSD de la votul pentru noul sef al TVR: O istorioara scurta despre cine are cuvant si cine nu .

Rares Bogdan a primit aviz favorabil pentru sefia TVR: Nu e o sinecura, e o provocare. Voi da importanta culturii

Jurnalistul Rares Bogdan este propunerea PNL pentru conducerea Televiziunii Romane, dupa ce Claudiu Saftoiu a demisionat. Rares Bogdan a declarat, inainte de a intra la audierile comisiei de cultura, ca va da mai multa importanta programelor culturale.

USL se dezbina. PSD, absent din sala de plen inainte de a-l vota pe Rares Bogdan in fruntea TVR. Cvorumul, improbabil

Jurnalistul Rares Bogdan este propunerea PNL pentru conducerea Televiziunii Romane, dupa ce Claudiu Saftoiu a demisionat. Rares Bogdan a declarat, inainte de a intra la audierile comisiei de cultura, ca va da mai multa importanta programelor culturale.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )