Libnet.ro
UNICEF

13:00

Radu Banciu: Turcescu s-ar intoarce in presa sa mai deontologeasca putin, dar numai pe foarte multi bani (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Turcescu s-ar intoarce in presa sa mai deontologeasca putin, dar numai pe foarte multi bani (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, vineri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, o eventuala revenire in presa a lui Robert Turcescu, cel care a recunoscut ca a fost ofiter acoperit,. continuă pe B1

Radu Banciu: Ponta promite ca nu se vor mai taia niciodata pensiile in aceasta tara. Ce promisiune teribila, exact ca la telefonia mobila! (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, afirmatia premierului Victor Ponta potrivit caruia nimeni nu o sa le mai taie niciodata vreun leu pensionarilo.

Radu Banciu: Dragnea s-a dus sa racoleze primarii din judetul Iasi. Numai cat le-a indoit pixul, ca ei si-au facut bocceluta (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, vizita secreta a lui LiviuDragnea la Iasi, facuta cu scopul cumpararii de primari ACL de catre.

Radu Banciu: Cu tupeul maxim al oricarui idiot din tara asta, Voiculescu ii da in judecata pe cei care l-au condamnat (VIDEO)

JurnalistulRadu Banciu comenteaza plangerea penala depusa de Dan Voiculescu impotriva judecatorilor din dosarul Telepatia, Camelia Bogdan si Mihai Mihalcea, pentru savarsirea infractiunii de represiune.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )